Tilbud!

Elizabeth Arden – Green Tea Scent Spray – 50 ml

Original price was: 290 kr..Current price is: 98 kr..

Oplev friskheden fra Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray, der skaber en forfriskende atmosfære og holder dig energisk hele dagen. Fuldend din stil med elegance.

Køb her

Varenummer (SKU): 3955000950923235 Kategori:

Oplev den forfriskende og livlige essens af Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray, en duft, der fanger essensen af naturens skønhed og energi. Denne elegante 50 ml flaske indeholder en parfume, der er designet til at vække dine sanser og give dig en følelse af lethed og fornyelse, som hvis du var omgivet af friskklippede grønne teblade i en solbeskinnet have.

Den indledende duft af Green Tea Scent Spray åbner med sprøde og lette noter af citrusfrugter, herunder pink grapefrugt og bergamot. Disse frugtagtige nuancer giver en energi og friskhed, der kan sætte gang i enhver dag, uanset om du skal på arbejde, til brunch med vennerne, eller måske blot nyde et stille øjeblik for dig selv. Den fugtgivende fornemmelse og den friske start inviterer dig til at tage et øjeblik for at indhente essensen af livet.

Som duftens hjerte træder grøn te frem med sin milde, beroligende aroma. Den fine note af grøn te symboliserer harmoni og ro, og den inviterer til en indre fred, der er svær at finde i en travl hverdag. Denne note bliver suppleret af nuancer af mynte og jasmin, der giver en blødhed og elegance til parfumen og skaber en harmonisk balance mellem det friske og det bløde. Du vil blive begejstret for, hvordan denne blide duft kan få dig til at føle dig som en del af naturen, minde dig om varme sommerdage og stille stunder i haven.

I base-noterne finder du en varm og indbydende bund, der kombinerer den milde duft af muskatnød og grønt træ. Disse undertoner giver parfumen dybde og langtidsholdbarhed, hvilket sikrer, at duften forbliver på huden hele dagen. Det er som at have et spejl af naturens skønhed tæt på dig, der minder dig om, at det gode liv ofte er de enkle øjeblikke, man finder i hverdagen.

Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray er mere end blot en parfume; det er en oplevelse. Dens lette og opkvikkende karakter gør den ideel til daglig brug, og den kan bære dig fra dag til aften med elegance. Uanset om du er på udkig efter en ny signaturduft eller blot ønsker at tilføre lidt friskhed til din samling, er denne duft et must-have. Overrask dine sanser med en spray af denne forfriskende elixir og lad den omfavne dig med sit milde, men vedholdende væsen. Giv dig selv lov til at nyde øjeblikket og oplev skønheden i naturen gennem denne unikke duft.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elizabeth Arden – Green Tea Scent Spray – 50 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.