Tilbud!

Parfume til kæledyr Chien Chic Hund Talkumpulver (30 ml)

Original price was: 178 kr..Current price is: 98 kr..

Forkæl din hund med Chien Chic Talkumpulver, der friske op og fjerner lugt. Skab en behagelig duftoplevelse og gør hver dag til en fest for din firbenede ven

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800088057413 Kategori:

Forkæl din elskede firbenede ven med Chien Chic Hund Talkumpulver – en luksuriøs parfume, der ikke blot tilføjer en vidunderlig duft, men også giver et strejf af stil og elegance til dit kæledyr. Denne delikate parfume er designet specielt til hunde og er en del af en ny trend inden for kæledyrspleje, hvor fokus ikke kun er på det praktiske, men også på skønhed og velvære.

Med en kapacitet på 30 ml er denne parfumeflaske både kompakt og let at have med på farten, så du altid kan sørge for, at din hund dufter himmelsk, uanset om I er hjemme, på tur eller til et festligt arrangement. Chien Chic Hund Talkumpulver har en forførende aroma af talkumpulver, som er kendt for sin bløde og subtile duft, der skaber en følelse af renhed og friskhed. Det er en perfekt måde at give din hund et ekstra pift og imponere veninderne i hundeparken. Hvem siger, at hunde ikke kan dufte godt?

Ingredienserne i denne parfumet er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at de ikke kun fremhæver den skønne duft, men også er skånsomme mod dit kæledyrs sensitive hud. Her finder du behagelige noter som amyl cinnamal, citronellol, coumarin, linalool og citral, der tilsammen skaber en harmonisk duftoplevelse. PEG-60 hydrogenated castor oil fungerer som et blødgørende middel, der beroliger og beskytter, således at din hund kan nyde den fantastiske duft, uden at det påvirker dens pels eller hud negativt.

En god duft kan være med til at styrke båndet mellem dig og din hund. Når du sprayer Chien Chic Hund Talkumpulver på din hunds pels, skaber du ikke blot en dejlig duft, men også en oplevelse, der giver både dig og din hund glæde. Samtidig kan en velsmagende duft være med til at dække eventuelle ubehagelige lugte, der kan komme fra våde eller legende hunde – et must-have produkt til enhver hundeejer.

Prisen på 98,00 kr. for denne 30 ml parfume gør den til et overkommeligt luksusprodukt, der gør din hunds daglige pleje både sjovere og mere interessant. Forvandl din hund til en ægte stilfuld companion med Chien Chic Hund Talkumpulver, og lad den skinne som aldrig før. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at forkæle dit kæledyr, så tag skridtet og giv din hund den ultimative forkælelse, som den fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Parfume til kæledyr Chien Chic Hund Talkumpulver (30 ml)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.