Tilbud!

Parfume til kæledyr Menforsan Frisk 125 ml EDC

Original price was: 80 kr..Current price is: 42 kr..

Få din pelsede ven til at dufte friskt med Menforsan parfume. Skånsom formel, sikker til brug og perfekt til daglig pleje af kæledyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800087912505 Kategori:

Forestil dig et øjeblik, hvor din elskede hund eller kat træder ind i rummet, og en behagelig duft følger i dens spor. Med Menforsan Frisk EDC til kæledyr får du ikke blot en parfumering, men en oplevelse, der forvandler hverdagen til et festfyrværkeri af friske aromaer. Denne særlige duft er skabt til at omfavne din pelsede ven med en skønhed, som både dyret og duftens styrke kan værdsætte.

Menforsan er kendt for deres dedikation til kæledyrs velvære, og Frisk EDC er intet undtag med sin lette og luftige duft. Formuleret med ingredienser, der ikke blot er sikre, men også berigende for din kjæledyrs pels, tilbyder denne parfume en fornemmelse af renhed og friskhed. Det er mere end bare en duft; det er et kærkomment tilskud til din kæledyrs hygiejnepleje.

Den blide duft af hydroxycitronellal og linalool kombineret med en base af vand og trideceth 9, skaber en harmonisk blanding, der både værdsættes af dyret og os mennesker. Aromaen fanger essensen af friske blomster og sprøde grønne nuancer, som vil forkæle selv den mest kræsne næse. Hver gang du anvender denne parfumet på din hund eller kat, vil du opleve, hvordan en simpel dag kan blive lysegrønt og livligt, som om naturen selv er i dit hjem.

Menforsan Frisk EDC er designet til daglig brug og er ideel til både små og store kæledyr. Dens brugervenlige sprayfunktion gør det let og hurtigt at opfriske din pets duft efter en legdag i parken eller en nat hjemmet. Denne parfume er perfekt til de øjeblikke, hvor du ønsker at forkæle din pelsven lidt ekstra – uanset om det er før et besøg hos venner eller blot en hyggelig aften derhjemme.

Det er vigtigt at nævne, at Menforsan ikke blot tænker på dufte; de tænker også på miljøet og dyrevelfærd. Deres produkter er naturligt fremstillet uden skadelige kemikalier, hvilket giver dig tryghed i hver spray. Du kan være sikker på, at du gør noget godt for din pelsede ven, samtidig med at du giver dem en skøn duft.

Invester i din kæledyrs velvære og selvtillid med Menforsan Frisk EDC. Denne parfumering vil ikke blot tilføre en frisk note til din hverdagsrutine, men også styrke det bånd, I har. Hver duftspray vil minde dig om de uforglemmelige øjeblikke, I deler sammen. Giv din elskede ven den gave, de fortjener – en duft af friskhed og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Parfume til kæledyr Menforsan Frisk 125 ml EDC”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.