Fragt fra Kr. 29 – GRATIS ved køb for Kr. 499

co2-neutraltE-mærket

Cookies og privatlivspolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data om din færden, som lagres på din egen computer. Cookies bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på en webside, huske dig næste gang og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles på DuftDejligt, og deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer.

Sådan anvender vi cookies på Duftdejligt.dk

Hos Duftdejligt.dk anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vi bruger blandt andet cookies for at vores parfume webshop, kan få indkøbskurven til at fungere optimalt. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Det er muligt at slette eller blokere for cookies, og i vores cookies-boks kan du fravælge ikke nødvendige cookies indstillinger og i følgende vejledning, kan du læse hvordan du sletter cookies
Se vejledning: Minecookies – Cookiehåndtering

Hvilke cookies anvender vi og til hvilket formål?

Vi har hos Duftdejligt.dk valgt at følge både cookies-lovgivningen og de skrappe GDPR regler og med god grund. For det første vil vi gerne være troværdige og for det andet står det i tråd med vores strategi, om at det skal være nemt for dig som kunde at vælge. Derfor har vi indsat en nem mulighed for at vælge cookies fra og til på vores website.

Vi bruger tekniske cookies: De teknisk nødvendige cookies på Duftdejligt.dk administreres af en samarbejdspartner, som også logger tilladelser som vi skal jævnfør GDPR. Det er sådan at brugeren selv skal give samtykke til at vi må sætte cookies, og dette skal vi dokumentere. Denne dokumentation er ikke noget vi opbevarer, men data vi kan få udleveret fra krypteret server, såfremt det bliver nødvendigt.

Teknisk cookies – er:
Cookies om personoplysninger som giver informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, går til og fra indkøbskurven, dine tilladelse om cookies, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig som bruger og øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Dette er for at gøre kundeoplevelsen personlig og nødvendigt brug. Derudover bruger vi vores samarbejdspartners cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies
Vi anvender også cookies for at få optimal viden om vores kunders færden på webshoppen. Dette betyder at vi bruger en række tredjeparts cookies, der giver os mulighed for at gennemføre målrettet reklame, analyse om kundens bevægesesmønster og information som gør det muligt at optimere brugerens oplevelse.

  Tredjeparter cookies, der i varierende omfang kan omfatte:
Det gælder blandt andet brug af cookies som bruges til tjenester ved f.eks. Google Analytics og facebook. Cookies  som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside og hvad du føler størst interesse for.

Denne information bruges til at lave relevant markedsføring og i den forbindelse bruges i enkelte tilfælde tredjepart cookies fra listen af digitale tredjeparter som er udarbejdet af Dansk medier: Se den her

Vi anvender også en cookie ved link til vores profilsider på de sociale medier, så som facebook, Instagram osv. I disse tilfælde sendes vores cookies oplysninger videre til 3. part og kan indgå i reklame analyse. Vi gør brug af reklame igennem Google og Facebook’s netværk på parnerwebsites og via apps, hvilket gør det muligt at vise annoncer til besøgende, som er eller har vist interesse for vores produkter.

Vi bruger Trustpilot til at indsamle brugeranmeldelser fra vores hjemmeside og service. Vi sender først og KUN invitation til en brugeranmeldelse, når du har gennemført et køb. Vi har valgt at indlejre selve invitationen i ordrebekræfftelsen, og denne sendes fra Trustpilot, da dette gør bedømmelsen nemmere og ikke kræver oprettelse som bruger. Oplysningerne der sendes er kun for, at der kan sendes en invitation for at bedømme siden.

Vidregivelse af oplysninger.

Vi vil aldrig sælge eller udleje dine data til tredjeparter. Vi kan dog videregive nogle oplysninger til vores tredjepartsleverandører eller associerede virksomheder for at vi kan få ydet service på vores vegne. Når vi bruger tredjeparts tjenesteudbydere, offentliggør vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den pågældende ydelse. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Læs mere på vejledningen, som der er linket til i starten.

Du skal være opmærksom på, at såfremt du sletter eller blokere for cookies, som er tekniske nødvendige for webshoppen, kan du muligvis opleve, at annoncer bliver mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, dette kan f.eks. være indkøbsfunktionen på webshoppen.

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail, og vores ansvarlig afdeling vil herefter tage kontakt til dig.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice via vores kontaktformular, hvorefter de ansvarlige vil tage kontakt til dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:
Duft Dejligt I/S
Alberts Have 47
2620 Albertslund
Telefon: 22 15 65 75

Persondatapolitik hos Duft Dejligt I/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Duft Dejligt I/S.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Duft Dejligt I/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Besøger vores hjemmeside
– Gennemfører et køb af vores produkter
– Opretter en konto
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Anmelder vores hjemmeside
– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://duftdejligt.dk er:

Duft Dejligt I/S
Alberts Have 47
2620 Albertslund
Cvr. DK40634150

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til QuickPay & PensoPay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos Smartweb og betalingssystem gennem QuickPay & PensoPay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Smartwebs datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@duftdejligt.dk.

Dansk firma – danske vilkår

Vi betaler skat & afgift og
leverer på 3 eller 5 hverdage

Ingen binding og ekstra gebyr

Samme lave pris til alle. Gennemskueligt og troværdigt.

30 dages returret – Gratis

Du får en kode, så det kræver ingen printer. Nemt og gratis at fortryde.

100% Sikkerhed

Vi er E-mærket, har SSL certifikat & sikker betalingsflow.

All search results