Cookies og privatlivspolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer.

Sådan anvender vi cookies på Duftdejligt.dk

Hos Duftdejligt.dk anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vi bruger blandt andet cookies for at vores parfume webshop, kan få indkøbskurven til at fungere optimalt. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside.


Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies Duftdejligt.dk anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Vi har hos Duftdejligt.dk valgt at følge både cookies-lovgivningen og de skrappe GDPR regler og med god grund. For det første vil vi gerne være troværdige og for det andet står det i tråd med vores strategi, om at det skal være nemt for dig som kunde at vælge. Derfor har vi indsat en nem mulighed for at vælge cookies fra og til på vores website.

De teknisk nødvendige cookies på Duftdejligt.dk administreres af en samarbejdspartner, som også logger tilladelser som vi skal jævnfør GDPR. Det er sådan at brugeren selv skal give samtykke til at vi må sætte cookies, og dette skal vi dokumentere. Denne dokumentation er ikke noget vi opbevarer, men data vi kan få udleveret fra krypteret server, såfremt det bliver nødvendigt.
De tekniske nødvendigt cookies betyder at, vi på Duftdejligt.dk kan genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Dette er for at gøre kundeoplevelsen personlig og tilrette den dit forbrug. Derudover bruger vi vores samarbejdspartners cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse 2 slags cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics og Clerk.io som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside og hvad du føler størst interesse for. Dette gør vi for at kunne optimere vores site, så webshoppen bliver mest brugervenlig, og du i fremtiden nemt kan finde det du sørger. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved link til vores profilsider på de sociale medier, så som facebook, Instagram osv. I disse tilfælde sendes vores cookies oplysninger videre til 3. part og kan indgå i reklame analyse. Vi gør brug af reklame igennem Google og Facebook's netværk på parnerwebsites og via apps, hvilket gør det muligt at vise annoncer til besøgende, som er eller har vist interesse for vores produkter.

Vi bruger Trustpilot til at indsamle brugeranmeldelser fra vores hjemmeside og service. Vi sender først og KUN invitation til en brugeranmeldelse, når du har gennemført et køb. Vi har valgt at indlejre selve invitationen i ordrebekræfftelsen, og denne sendes fra Trustpilot, da dette gør bedømmelsen nemmere og ikke kræver oprettelse som bruger. Oplysningerne der sendes er kun for, at der kan sendes en invitation for at bedømme siden.

Vidregivelse af oplysninger.

Vi vil aldrig sælge eller udleje dine data til tredjeparter. Vi kan dog videregive nogle oplysninger til vores tredjepartsleverandører eller associerede virksomheder for at vi kan få ydet service på vores vegne. Når vi bruger tredjeparts tjenesteudbydere, offentliggør vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den pågældende ydelse. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan finde vejledning til, hvordan du sletter cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering
Du skal være opmærksom på, at såfremt du sletter eller blokere for cookies, som er tekniske nødvendige for webshoppen, kan du muligvis opleve, at annoncer bliver mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, dette kan f.eks. være indkøbsfunktionen på webshoppen.

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail, og vores ansvarlig afdeling vil herefter tage kontakt til dig.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice via vores kontaktformular, hvorefter de ansvarlige vil tage kontakt til dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Websitet ejes og publiceres af:

Duft Dejligt I/S

Alberts Have 47

2620 Albertslund

Telefon: 22 15 65 75

 

Persondatapolitik hos Duft Dejligt I/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Duft Dejligt I/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Duft Dejligt I/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Opretter en konto

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmelder vores hjemmeside

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://duftdejligt.dk er:

Duft Dejligt I/S

Alberts Have 47

2620 Albertslund

Cvr. DK40634150

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.


Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til QuickPay & PensoPay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.


Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.


Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.


Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.


Vi har vores hjemmeside hos Smartweb og betalingssystem gennem QuickPay & PensoPay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Smartwebs datacentre.


Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@duftdejligt.dk.