Fragt fra Kr. 29 – GRATIS ved køb for Kr. 499

Kundeservice: +45 22 15 65 75

co2-neutraltE-mærket

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Duft Dejligt

Duft Dejligt I/S
Alberts Have 47
2620 Albertslund
Tlf:+45 2215 6575
CVR: 40634150

Betaling

Duft Dejligt modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard credit, Mobilepay Online, ViaBill.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes fra vores lager, og der vil være vedhæftet en faktura, når ordrestatus ændre sig til afsendt.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK).

Duft Dejligt benytter en sikker betalingsserver som er leveret i samarbejde med QuickPay & PensoPay, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.


Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Levering

Leveringstiden for din ordre er som standart op til 5 hverdage. Du kan selv vælge, om du ønsker at tilkøb Express levering, og modtage din pakke senest 3 hverdage efter afsendelse. Skulle der ske at du ikke er hjemme og efterfølgende ikke får afhentet din pakke indenfor tidsfristen, vil denne blive sendt tilbage til vores adresse. Der kan herefter aftales ny levering.
Vi forbeholder os retten til at kunne opkræve et leveringsgebyr på Kr. 100, plus pakkens fragtpris. Prisen vil altid blive oplyst ved aftale om ny afsendelse. Ønskes pakken ikke genudsendt læs under fortrydelsesret.

Leveringen sker med fragtfirmaerne:
• Bring (Standart levering)
(Leveres til det bestilte opsamlingssted. Der vil under normale forhold blive adviseret omkring leveringen fra Bring, dette sker vis SMS og E-mail.

• DPD (Express levering)
(Leveres til din oplyste hjemme adresse. Er det ikke muligt at træffe nogle på adressen, vil pakken blive indleveret til det nærmeste opsamlingsted, som arbejder sammen med DPD.

Alle leveringer vil løbende blive fulgt op af beskeder fra os, med information om hvordan det går med den og hvor langt den er. Der vil også blive udsendt en mail med Tracking kode, når pakken afsendes fra vores lager.

FRAGT PRISER NORMAL LEVERING:

Køb under Kr. 249Køb for Kr. 249 – 498Køb over Kr. 499
Fragt udgør Kr. 50Fragt udgør Kr. 29Gratis fragt

GEBYR VED EXPRES LEVERING:

Køb under Kr. 249Køb for Kr. 249 – 498Køb over Kr. 499
Fragt pris + Kr. 100Fragt pris + Kr. 70Fragt pris + Kr. 40

Fortrydelsesret

Hos Duft Dejligt tilbyder vi vores kunder 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Men ikke nok med lang fortrydelsesret.
Vi vil gerne gøre det nemt og ukompliceret at handle hos os. Derfor betaler vi fragten, hvis du gør brug af fortrydelsesretten. Det betyder med andre ord, at det ikke koster dig noget. Vi bestiller nemlig fragt, så du kan sende pakken tilbage til os, i samme æske som du modtog den i, og derved spare du både på fragt og indpakning – det er nemt!

Procedure hvis du fortryder.
1. Du skal kontakte os, gerne ved at sende en mail til kundeservice@duftdejligt.dk hvor du fortæller hvorfor du gerne vil fortryde købet. Du bruger vores fortrydelsesformularen, som du finder nederst på siden, og vedhæfter den i din mail. 
2. Vi bestiller en fragtkode til dig, og gør din ordre klar i system til at blive annulleret.
3. Så sender vi, pakke kode og reference nummer på din annullering, til dig.
4. Skriv reference nummer på et stykke papir og læg det ned i kassen.
5. Tag et stort stykke papir og skriv pakke nummer på. Klister det ude på kassen, SÅ DET DÆKKER FRAGT LABEL.
6. Indlever så pakken på nærmeste opsamlingssted (Vi kommer med et forslag i vores mail).


HUSK at varen skal være ubrugt og forseglingen/folie må ikke være brudt. Såfremt en folie er brudt, vi fortrydelsesretten ikke være gældende.
Såfremt en varen returneres, og fortrydelsesretten ikke gælder vil kunden blive opkrævet for både fragt og omkostninger forbundet med handlingen.

Vær OBS! Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Ligesom du ikke kan sende en pakke retur, uden at proceduren er fulgt.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 5 dage fra modtagelse af pakke nummer, til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv sikre at kunne dokumentere at pakken er sendt, og det er dig, der hæfter såfremt der opstår en skade eller pakken forsvinder under transporten, og dette ikke dækkes af forsikringen der automatisk er tegnet på forsendelsen.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og varer hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:
Duft Dejligt I/S
Alberts Have 47
2620 Albertslund

Vi modtager kun pakker, som sendes efter aftale.


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Duft Dejligt I/S
Alberts Have 47
2620 Albertslund

Vi modtager kun pakker, som sendes efter aftale. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Procedure ved returnering:
• Kontakt Duft dejligt med indsigelse.
• Udfyld reklamationsformularen som du finder nederst og såfremt der opstår tvivl om udfyldelse kontaktes kundeservice.
• Pak varen forsvarligt ind. Husk at den skal være indpakket i et materiale som forhindre skade på varen.
• Pak varen i papkasse eller anden forsvarlig forsendelsesmateriale.
• Send pakken med et dansk fragtfirma og husk at gennem forsendelseskvitteringen

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
• Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Duft dejligt I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på duftdejligt.dk er Duft Dejligt I/S, du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på: Kundeservice@duftdejligt.dk


Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: Kundeservice@duftdejligt.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:
Duftdejligt.dk
Alberts Have 47
2620 Albertslund

Kundeservice@duftdejligt.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

Reklamationsformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, såfremt der er reklamation på varen)
Til:
Duftdejligt.dk
Alberts Have 47
2620 Albertslund

Kundeservice@duftdejligt.dk

Jeg meddeler herved, at jeg efter henvendelse til Jer, gør brug af reklamationsretten på følgende produkt:
Beskrivelse af produkt (Se evt. ordrebekræftelse):


_1_____stk    _____brand – variant – størrelse___________________________________________
 

_______stk    ____________________________________________________________________
 

_______stk    ____________________________________________________________________


_______stk    ____________________________________________________________________


_______stk    ____________________________________________________________________

Beskrivelse af reklamationen:
________________________________________________________________________________
 

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Bestilt den: __________________________  Modtaget den: _______________Ordre / Faktura nr.________

Kontakt person hos Duft dejligt:_____________________________________________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

DOWNLOAD FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSFORMULAR HER

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27. marts 2020

Dansk firma – danske vilkår

Vi betaler skat & afgift og
leverer på 3 eller 5 hverdage

Ingen binding og ekstra gebyr

Samme lave pris til alle. Gennemskueligt og troværdigt.

30 dages returret – Gratis

Du får en kode, så det kræver ingen printer. Nemt og gratis at fortryde.

100% Sikkerhed

Vi er E-mærket, har SSL certifikat & sikker betalingsflow.

All search results