Velkomme til en Dansk forretning.

Det er total fedt at du kigger forbi, og endnu mere at du faktisk gerne vil vide hvem vi er…
Altså hvis vi kunne, så havde du fået hånden og den formelle tilgang med; et goddag eller velkommen til, ja sådan er vi altså og et kram er måske lige i overkanten, også selvom du besøger vores shop ofte.

Men vores ønske er at være nærværende og imødekommende. Faktisk har vi aldrig ønsket at gemme os, for vi er meget sociale mennesker. Men tiderne ændre sig og en sand købmandsforretning i Danmark, har i dag ikke de nemmeste vilkår. Sandheden er at der er et utal af eksempler på, hvordan virksomheder ikke har fulgt med tiden, forretningens drift er blevet for dyr og kunderne finder nye købemønstre og i sidste ende må virksomhederne lukke.

Derfor skabte vi vores forretning som en Dansk webshop, på dansk vilkår og med alle de rettigheder du som forbruger har.

Skaberne af den Danske Webshop Duft Dejligt

Så fordele, ulemper og store tanker om en købmandsforretning i nye klæder. Ja det er netop disse tanker og strategiske overvejelser, mange kopper kaffe og lange nætter, som har været grundlaget for at du netop sidder og læser denne tekst. TAK fordi du kigger forbi, vi vil elske om du vil læse mere om hvem vi er og kigge rundt i vores forretning.

Vi er voksne, idérig og fyldt med glæde

Skaberne bag virksomheden er voksne og ansvarsfulde mennesker, Janne og Christian – fik en idé. Christian har igennem mange år som leder i både detailbranchen og selvstændige virksomheder, altid evnet at skabe gode tilbud til kunderne.
Tilgang har altid været ”Christian og Christian, finder et godt tilbud, til dig”. Det har altid været en balance mellem ”købmanden” og ”kundetilfredsheden”. Win-win situationen og værdien i et godt salg, for både virksomheden og kunden.

Men Duft Dejligt består også af en flottere, yngre og mindst lige så kundebevidst “købmand”, nemlig konen Janne. Faktisk er det slet ikke så ringe, men derimod et ret godt match. Sandheden er nemlig, at kan man sparre om sine idéer to gange, betyder det ofte mere gennemtænkte beslutninger, til gavn for os og kunden. Janne har nemlig en naturlig forståelse for andre, deres lyst og kender lige det de mangler, også når de slet ikke selv ved det.

Men netop disse gode egenskaber er ofte krydret med skøre tanker og idéer. Tilgangen er ”det finder vi ud af, det er jo ikke et problem”. Noget som tilfører store eventyr, glæde og oplevelser men vigtigst af alt, en gensidig respekt som afspejler sig i vores handlinger. Sådan er vi, og det er med den nysgerrighed og tilgang vi driver vores forretning, noget vores kunder gerne skulle opleve, for sådan er vi bare.

Skabelsen og minder om hvem vi er,
og hvor vi kommer fra.

Idéen om Duftdejligt.dk kom til verden efter mange overvejelser, ja og kaffe – hvis vi kunne byde én, så havde du fået tilbuddet. For er der noget vi godt kan lide, ud over luksus, gode parfumer og en skøn udstråling, så er det kaffe. Ja og så lige det der med, at spare penge – for vi er jo købmænd!

Derfor var det vigtigste punkt i planlægningen og overvejelserne af vores vision også: Hvad gør vi anderledes?

For kigger man på markedet, er der jo mange som os, eller NEJ ikke som os, for vi er jo bare os, altså de der sjove (synes vi selv), lidt skøre mennesker, der gerne danser eller synger med på radioen.

Hugo-boss-burberry-parfume

Men der er mange parfumeshops rundt om på nettet, mener vi. De kan alle noget godt, skønne forretninger og sikkert dygtige folk, der skal intet andet lyde herfra. Der er blot en ting vi ofte oplever, hos andre webshops, noget som ligger os meget fjernt. Det er mangel på nærvær og personlighed altså den dybe kundeservice, ikke alle er sådan, men de fleste har oplevet at virksomheder bliver store og glemmer deres kerne, derfra de kommer, og det afløser standart formularer, overfladisk behandling og en manglende nysgerrighed for deres kunder.

Vores fundament er lige præcis det modsatte af at være fjerne.

Et fundament hvor vi er nysgerrig, interesseret i at hjælpe og skabe en forretning som gør det hele nemt og enkelt at handle, og hvor man som bonus også kan spare penge. Et fundament vi altid har og vil være troværdige overfor i vores forretning.
Vi ønsker at være os, og give en kundeservice og oplevelse som kunden forventer det.

Jean Paul i Le male og Jimmy Choo man parfumer, på træstub. Rigtig lækker sommerduft til herre

Spare penge – det er vi vilde med.

Mange analyser igennem de sidste 10 år har vist, at danskerne bliver bedre og bedre til at spare op, og købelysten ikke er den samme som i vores nabolande. Så det har vi taget højde for i vores strategi.

Der er rigtig mange der går op i deres udseende og udstråling. Altså det personlige look, men ofte er en sådan luksus forbundet med dyre omkostninger. Kombineret med en mindre købelyst i Danmark end resten af EU og en stigende tilgang i opsparing, ja så har en luksus forretning ikke de bedste vilkår.

MEN Spar penge og duft dejligt, altså med kundeservice, nem og gennemskuelig handel toppet med konkurrencedygtige priser, tja det tænker vi er en god opskrift, vi vil gøre alt vi kan for at overbevise alle andre om det – sådan er vi bare.

Derfor skabte vi Duftdejligt.dk, for alle skal have en mulighed for noget selvforkælelse uden det bliver alt for dyrt, og men en god strategi, gennemtænk logistik og en lidt skæv vinkel fyldt med optimisme, kærlighed og sammenhold, så skal det nok gå.

Vi har gjort vores for at holde priserne nede i vores indkøb, det skulle gerne give dig lavere priser, på den måde kan du spare penge i dagligdagen, spare op og forkæle dig selv med billige parfumer, uanset om det er til herre eller damer, en gave og har du spørgsmål? Så skriv eller ring, det synes vi er kundeservice som man forventer det.

Vores strategi er ikke bare noget vi siger – det er faktisk sådan vi er:

Vi giver, folk den forventede kundeservice når man snakker luksus – blot til hverdagspriser.
Alle skal have en mulighed for at Duft Dejligt nemt og enkelt.

Herre og Dame parfume, stort udvalg

Hos Duftdejligt.dk har vi altså skabt en online parfumeforretning, hvor vi sælger 100% ægte varer som du kender dem. Vores ønske er, at give dig muligheden for at bestille dine ønsket parfumer og kosmetik produkter i ro og mag, og skulle du komme i tvivl, så kan du sende retur fragt frit i 30 dage.

Når du derfor mangler en ny parfume, kan du roligt finde den hos os, for på DuftDejligt.dk har vi samlet over 100 brands fra alle de store modehuse, vi har sørget for at du spare penge når du handler, og du derfor kan købe billig parfume i forhold til mange andre webshops og detailbutikker.

Du finder både ikoniske parfume mærker fra store designer, kendis parfumer og kendte dameparfumer og herre dufte fra mærker Bvlgari, Hugo BossOscar De La Renta & YSL parfume og fra flere niche parfume mærker.

Så velkommen til vores butik, vi er altid klar til at hjælpe, og vi håber du er blevet overbevist om, hvorfor du skal handle hos os, også selvom vi ikke kan tilbyde en kop kaffe imens du shopper rundt.

De glade og stolte ejere

Janne og Christian

Indkøbskurv
All search results