Bvlgari

Bvlgari parfume så duftende som skinnede juveler

Bvlgari er af italiensk oprindelse, og et modehus som siden 1884 først og fremmest er blevet kendt for deres smykker. De har i 130 år skabt kvalitets håndværk og har en unik historie, hvor refleksioner og facetter kommer til udtryk. Navnet Bvlgari stammer fra den græske skaber, og navnet udtales med ”U” men staves med ”V”, da v’et på latin står for arv, som præcist er det som har været grundstenen i Bvlgari’s udvikling, og har ført dem til det som det luksuriøse modehus de er i dag.
Skaberen Voulgaris startede sin karriere som guldsmed og da Bvlgari blev grundlagt var det netop for at sælge disse smykker. I dag kender man absolut Bvlgari parfume i branchen og siden de gjorde deres indtog i 1992 har de skabt fantastiske og luksuriøse parfumer, som absolut er en pendent til de kvalitets smykker de har skabt siden 1884 og deres juveler siden 1950’erne. Bvlgari parfume er luksus og unikke dufte hvor du garanteres en luksuriøs oplevelse, som er tidløse, forførende og deres herre parfume er både maskuline, intense og sensuelle og dame parfumerne fra Bvlgari er forskellige skønne blomsterdufte med friske noter som for eksempel rose, Iris og Jasmin. Men uanset varianten af Bvlgari parfume, er stilen både modernet, raffineret og de fremstår elegante, fyldte med prestige og kvalitet.

Bvlgari er også duftens juveler

De kendte couture-smykker og meget eksklusive ure fra Bvlgari klædes nemt af deres raffineret og ikoniske parfumer til både herre og damer. Det hele startede med debut duften Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert, som var grundstenen for et nyt spændende kapitel i den allerede store succes. Et kapitel som er blevet en mindst ligeså stor succes som smykke forretningen har været. I dag udgør Bvlgari parfume sortimentet, dufte som Omnia serien der blandt andet består at ikoniske meget elegante parfume flakon, hvor man finder en af de skønne dame parfumer Omnia Crystalline. Parfumer som Aqva pour homme, Man in Black eller en af de meget ekstravagante Le Gemme dufte som Le Gemme Calalune eller Le Gemme Noorah er også vær at nævne. Bvlgari parfume sortimentet tæller til dato mere end 20 unikke og elegante dufte til mænd og kvinder, i både Eau de Toilette og Eau de Parfum varianter. Det er parfumer som skiller sig ud med en skøn, signatur på sin egen unikke måde og især fordi hver duft serie indeholder en bred paletter af varianter, som gør det nemt at blive forført.

Hvad finder man i de forskellige duft serier

Det kan jo være svært at finde rundt, så hvad kendetegner de forskellige serier fra Bvlgari.
Omnia serien
Er fortryllende, elegante parfumer til både unge som ældre, og kan klæde de fleste med stil. Det er alle parfumer til den blomstrede side i duften, krydret med noter som gør dem enten lette, elegante eller lidt tungere og mere raffineret i deres udtryk. Den første Omnia blev lanceret i 2003 og i dag tæller serien flere spændende varianter.

Bvlgari MAN
Absolut en spændende parfume serie til mænd. MAN-serien er sensuelle og forførende til den mere aftenpræget afdeling, og parfumerne er kendetegnet ved krydret, maskuline noter som er holdbare hele aftenen. Serien blev skabt i 2010 og i dag indeholder den varianter som Man in Black, Man Extreme og Black Orient


Det hele startede med smykker

Den italiensk juveler Sotirio Voulgaris statede sin første butik i Rom tilbage i 1884. Han var født græsk med krydsede Middelhavet i 1879 og kom til Napoli og flyttede derfra til Rom. Det var en ydmyg og meget ung Sotirio som kun havde 18 cent på lommen, da han ankom til Rom, men hans naturlige evner inden for håndværket, skulle vise sig at give succes. Han var flittig og arbejdsom, og vendepunkt kom da han blev tilbudt et lille butiksvindue hos en græsk købmand, hvor han kunne udstille sine smykker.
Kunderne elskede smykkerne og blot få år senere blev den første butik til virkelighed. Succesen forsatte og i 1894 og 1905 åbnede han yderligere to butikker. De tre Bvlgari butikker var i årevis forbundet via den spanske trappe, da de lå på samme gade.
Familien forelskede sig i smykker, sten og hele forretningen, og da de to sønner lærte Bvlgaris hemmeligheder, var det muligt at overtage virksomheden og løfte den til nye højder. Dette skete specielt efter 2. verdenskrig og da Elizabeth Taylor forelskede sig ualmindeligt meget i deres juveler i 1950 blev smykkerne fra Bvlgari for alvor kendt i Hollywood.
Det Bvlgari vi kender i dag, er en forening af den græske kunst og det klassiske fra romerne, en karakteristisk stil som stadig er kvaliteten og passionen i det Bvlgari skaber i dag, uanset om det er smykker eller parfume.