Carolina Herrera

Carolina Herrera parfume forførende, luksuriøs New York stil.

Den første parfume fra Carolina Herrera blev lanceret i 1988, og siden dengang har Carolina og House of Herrera skabt tøj og parfume kollektioner som er elegante, sofistikeret og giver et stykke af New York på sin egen stilfulde måde. Carolina Herrera – New York er fuld af styrke, selvsikkerhed og modehuset er synonym med en raffineret, elegant og tidløs stil som absolut er både forførende og luksuriøs i sit udtryk.
Mange kender New Yorks summen og den kraft, tiltrækning og specielle stemningen, byen som aldrig sover, kan skabe og inspirere folk med er præcis sådan en kraft man oplever i en Carolina Herrera parfume. Specielt i hendes kvinde parfume opleves en feminitet og elegance som bliver præcenteret på en respektfuld delikat måde.
Carolina Herrera parfumer er skabt med respekt for det mangfoldige. Det skal forstås sådan at alle mennesker, herre og damer, unge som ældre har hver deres præference til en parfume duft. Det er vigtigt at duften komplimenterer ens udstråling, og passer til personligheden, og netop denne mangfoldighed og et sortiment af parfumer som dufter himmelsk, er det som gør Carolina Herrera parfume til manges favorit, for præcis kombinationen af de ingredienser som parfumerne indeholder, er dufte som passer perfekt til mange forskellige mennesker, unge som ældre, det er respekt for det mangfoldige som man kender det fra New York.
Inspirationen til C.H parfumer startede med Jasmin blomsten, det var netop denne ingrediens hun først opdagede til brug i kvinde parfumer. Derfor er det måske ikke underligt, at hendes kærlighed til denne duft er større, og en forklaring på hvorfor netop Jasmin blomster altid har fulgt Carolina Herrera. Symbolikken mellem House of Herrera og Jasmin blomster komplimenteres også flot, da blomster er elegant, lys og sofistikeret præcist som man forbinder det med Herrera.

Fra C.H. 212 til Good Girl parfume og høje hæle

En sensuel duft, udstråling og elegance er absolut komplimenter til en Carolina Herrera parfume. Carolina har altid været troværdig og loyal i hendes skabelse, og det er vigtigt at forbrugerne finder det som hun har lovet. Igennem tiden har Carolina Herrera turde udfordre grænser, udforske nye muligheder og skabt dufte som er kendetegnet ved skønne og komplekse noter, men også udstråling og design er der kommet mere opmærksomhed på.
Det startede med C.H. 212 Sexy som var en duft til kvinder, en kæmpe succes og året efter blev duften lanceret til mænd. Siden da har designet også udviklet sig, og dette ses især med den nyeste duft fra Carolina Herrera.
De fleste kvinder kender historien om høje hæle, glamour, girls night out i New York og veninder der kan alt sammen. 4 veninder i New York blev kendt som Sex and the city, og når man siger Sex and the City siger man kjoler og høje hæle. Præcis denne elegance og skønhed, ses både i designet og den skønne duft som er nyeste skud på stammen. Carolina Herrera parfume Good Girl, er en skøn forførende og sensuel kvinde parfume leveret i en flot og elegant parfume flakon, som er udformet som en stilet hæl.

 

Grunden til at vælge en Carolina Herrera parfume fra vores sortiment, er fordi hun evner at kombinere både fine, forførende, lette og mørke toner i sine parfumer. Hun skaber en sensuel note med tilpas elegance på samme tid, og parfumerne kan rumme alle modsætninger fra både lyse sider til skyggesider. En Carolina Herrera duft er altid indbegrebet af elegance og tidløs design, også selvom parfume flaskerne er pyntet med Swarovski sten og læder, for der skal være noget for enhver smag når det er Carolina Herrera.


Sydamerikanske temperament og amerikansk design – når alt er bedst

Herrera er modedesigner med venezuelansk/amerikansk baggrund født i 1939. Hun blev født i en velstillet familie og hendes mors lidenskab med at skabe en pige med disciplin og elegance, hjalp absolut Carolina godt på vej i hendes karriere. For igennem 70’erne og 80’erne var hun velkendt i Venezuela, for at være betragtede, som den bedst klædte kvinde i landet. Da familien senere valgte at flytte til New York, ville Carolina være modedesigner, og på trods af at hun ikke havde uddannelsen eller erfaring, fik hun meget snart succes med at skabe tøj til nogle af verdens mest berømte kvinder. Dette gav selvsagt et boom i hendes popularitet og karrieren var for alvor i gang.
I dag er hun anderkendt verden over, og respekteret for hendes evne til at skabe trends og se muligheder. Hun var en af de første til at bruge skulderpudder i trøjer, og det var nok de evner det spanske parfumeselskab Puig havde set, da de i 1980’erne opsøgte Carolina Herrera for at bruge hendes navn til en parfume serie.
Carolina Herrera parfumen blev skabt til kvinder tilbage i 1988, denne Eau de parfum afspejlede hendes æstetisk sans og havde noter af jasmin og tuberose. Siden da har Carolina skabt fantastiske skønne og stilfulde designs og hendes succes er forsat, hun åbnede sin egen butik i 1995 på Manhatten New York og siden da er det blevet til flere butikker rundt om i verden.