Davidoff

Davidoff Parfum en eksklusiv og duftende luksus

Davidoff har været symbol på luksus, eksklusivitet og tidløs design af både mode, lædervarer og tilbehør i mere end 30 år. Den overdådige og klassiske stil fremgår især af parfume serien Davidoff Cool Water - et stilfuldt, forfriskende og moderigtigt valg, der altid passer til lejligheder. Dette er ofte det perfekte valg.
Ikke mange mennesker, kan sige at de ikke har ejet Davidoff parfume. Især den meget populære og kendte Davidoff Cool Water herre parfume, om ikke ejet kender de fleste det stilrene og elegante blå flaske. Davidoff har et stort udvalg af parfumer til mænd og kvinder, men Cool Water betragtes som det originale, ligesom det er Cool Water der er gengivet i mange varianter og fortolkninger som for eksempel Cool Water Wave, Cool Water Ocean Extreme, Cool Water Women Sea Rose.

Davidoff stilsikkert, stærke dufte til folk med personlighed

Zino Davidoff understregede vigtigheden af nydelse i nuet. For at gøre dette muligt er det kun det bedste af alt som fungere, omvendt vil det ikke være en ren nydelse, men der i mod en afgrænsning af noget, hvor man må nøjes med. Ifølge Davidoff selv kunne han ikke finde den rigtige duft til at supplere hans livsstil og følelser. Så han startede udviklingen af parfumer, der står for intens glæde, og hvor der kun bruges duftstoffer af højeste kvalitet. En Davidoff parfume betyder ren luksus og har til hensigt at afspejle den samme glæde, som virksomhedens grundlægger Zino Davidoff oplevede med den.
Det er netop denne tilgang der har gjort, at hver Davidoff parfume indeholder en fantastisk duft. En fin sammensætning af perfekt koordinerede duftnoter giver Davidoff parfume en specielt kant og fylder samtidig rummet med en utrolig stor og skøn charme. Davidoffs herre og kvinde parfumer udstråler en ekstraordinær styrke og selvtillid med undertoner af den stærke personlig charme. Intensiteten af Davidoff duftene formidler en spændende, interessant, ren ”joie de vivre” (livsglæde) præcist som det altid har været Zino Davidoff eget ønske.

Zino Davidoff en ren livsnyder som skabte det fantastiske

Zino Davidoffs historie begynder i Kiev i 1906, hvor han blev født. Zino Davidoff var en livsnyder med karakter og han værdsatte de enkle ting. Han har altid ønsket at gøre det bedste og skabe det sofistikeret som kunne hidbringe en ekstra værdi. Hver parfume indeholder gaverne fra denne usædvanlige mand, hans følelse af kosmopolitisk luksus og hans livsstil. Navnet Davidoff er stadig indbegrebet af luksus, elegance og en positiv holdning til livet, og netop dette formidles igennem parfumerne både til herre og damer, en genial og raffineret måde at fortolke og udstråle en livsstil med kant. Oplev øjeblikke med ægte glæde når du fuldføre dit udtryk med en af duftene fra Davidoff.