Estée Lauder

Et verdenskendt brand af luksus, sådan er Estée Lauder parfume

Estée Lauder er et navn som står for luksus og stærke produkter over hele verden. Virksomheden har altid været tro mod fru Estée Lauders krav.
I 1946 grundlagde forretningskvinde sit firma, der med en urokkelig vilje og glamourøs sans tilsat passion og en vision om, at skabe noget som ville få enhver kvinde til at vise og udstråle den sensuelle, forførende feminine side, begyndte hun at skabe produkter, som hun mente kunne erobre verden.
 

Drømmen blev virkelig, og trods det startede med kun en enkelt creme har Estée Lauder fået skabt et verdenskendt firma, og ikke bare ét firma men firmaet som har været frontfigur igennem mange år, i dag står virksomheden for pleje- og skønhedsprodukter i over 100 lande, på en måde hvor kombinationen mellem forskning og natur præsenteres på bedste vis.
Virksomheden blev grundlagt af Estée Lauder selv og har siden distribueret pleje og dekorativ kosmetik og parfume under samme navn. Yderligere 30 velkendte mærker er kommet til, enten er de blevet grundlagt uafhængigt eller opkøbt og fusioneret. De første produkter var en rense olie, en hudlotion og en ansigtsmaske. De blev brugt i skønhedssaloner i New York i 1940'erne og efter at en badeolie blev fremstillet af blomster og krydderier i 1953 blev succesen så stor at Estée Lauder kastede sig over parfumerne og den første parfume blev lanceret under navnet Youth Dew.

Estée Lauder duftene rummer alle aspekter

Mange Estée Lauder parfume er blevet skabt gennem årene. Nogle af dem kan kaldes klassikere og er blevet bestsellere.
Dette inkluderer Modern Muse, en kompleks innovativ parfume som er opstået ved at kombinere to dynamiske duft noter, som ikke falder naturligt. Men en elegant fremtoning af citurs og jasmin giver parfumen en sensuel feminin stil.
Youth Dew-duften er som en sensuel Lauder parfume, og var den duft, der startede det hele. Den stærke og fyldige duft med krydderier og elegante trænoter er brun og hældes på betagende smukke flasker. Men dybest set kan du sige, at de smukke kvindelige parfumer af Estée Lauder har været uimodståelige og forførende i over 50 år!