Sæson Tilbud

Sæsontilbud

Hos Duftdejligt.dk kører vi ofte kampagner, når der er bestemte sæsoner eller mærkedage. Det betyder, at du kan gøre en god handle når du vil finde tilbud på parfume, uanset om du skal købe gave til jul, mors dag eller fars dag, måske en studentergave, valentinsdag eller en anden af årets mange mærkedage.

 

Her på siden har vi samlet et overblik over de mange gode parfumer på tilbud, vi har lige nu. Du finder parfumer fra en række af de mest velkendte brands på kloden til langt under den pris, du normalt kan købe dem til.

En parfume egner sig som gave til mærkedage, så du kan med fordel kigge her, når skal købe en gave til en ven, familiemedlem eller kæresten. En parfume er den perfekte gave, da de holder længe og tilfører tilværelsen en smule luksus – og så er det ikke ofte, man forkæler sig selv med en ny, lækker og velduftende parfume.

Har du spørgsmål om vores sæsontilbud?

Er der noget, du er i tvivl om i forhold til vores tilbudskampagner, så kontakt os endelig. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du får en god oplevelse, når du handler hos os.
Husk du også med fordel kan følge os på Facebook, så vil du løbende blive opdateret på vores tilbud, konkurrencer og tips & tricks.

 

Julesalget er startet


Se, hvornår vi har tilbud på parfume i vores kalender

For at gøre det så nemt, for dig, som overhovedet muligt, når du skal finde en gave eller forkæle dig selv, har vi lavet en kalender over vores sæsontilbud.

Den finder du her.

Med listen er det nemmere at danne sig et overblik over, hvornår den næste mærkedag finder sted – og hvornår, vi næste gang kører en tilbudskampagne, du bare ikke må gå glip af.

 

Brug listen, hvis du altid vil være på forkant med, hvornår du kan få rabat, når du handler hos os – og sæt kryds i kalenderen, når kampagnen udløber, så du ved, hvornår du senest skal have bestilt, hvis du vil nå at gøre krav på et af vores mange skarpe tilbud på parfume.

Hvis vi kører nogle tilbudskampagne lige nu, fremgår det af countdown-bjælken i bunden af shoppen. Her ser du tydeligt, hvornår der er deadline for den specifikke tilbudskampagne – og hvornår du skal huske at bestille, hvis du ikke vil gå glip af tilbuddet.