Shopping Cart

Fragt fra Kr. 29 – GRATIS ved køb for Kr. 499

co2-neutraltE-mærket

Vil du reklamere for Duftdejligt.dk

Vil du reklamere for Duftdejligt.dk

Er du influencers danmark, med egen blog, youtube kanal eller har mange følgere på de sociale medier (instagram, facebook mv.)? Driver du et meget besøgt website, hvor du gerne vil have et affiliates program, så læs videre. 

Hos duftdejligt.dk er vi interesseret i, at kunderne høre om vores billige parfumer, som er gode parfumer til mænd og de bedste parfumer til kvinder, ser alle vores tilbud på ansigtscreme og make-up mærker, samt vores nedsatte parfumer i vores webshop.

Det kan du hjælpe med og samtidig tjene penge som influencer

Du har mulighed for, at indgå et samarbejde med duftdejlig.dk om reklame/markedsføring for vores shop og produkterne, via dine online forbindelser. Der kan være store fordele i det for dig, alt efter hvilken profil du har. Vi tilbyder både samarbejde som affiliates program og direkte samarbejde med dig, som influencer, der laver direkte reklame for vores produkter. Fordelen ved at indgå samarbejde med vores webshop, fyldt med nedsatte parfumer, make-up mærker og ansigtscreme er blandt andet, at vi ser det som gensidigt arbejde for hinanden, hvor alle skal kunne se en fordel i samarbejdet. Vi ser det ikke blot, som en af mange, hvor det handler om links, banner reklame og klikrater. Så ikke nok med, at du kan tjene penge ved at reklamere for vores billige parfumer, og mærker som Hugo Boss parfume, Mont Blanc parfume, eksklusive dufte og billig kosmetik, Chanel parfume, Dior parfume og Burberry parfume, blot for at nævne nogle, nej så får du, også mulighed for ekstraordinære tilbud som kun gives til vores samarbejdspartnere.

Lyder det spændende og hvor du, som en naturlig del af din online profil, kan integrere reklame for Duftdejligt.dk, så skriv til os HER.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ingen binding og ekstra gebyr

Samme lave pris til alle. Gennemskueligt og troværdigt.

Dansk firma – danske vilkår

Vi betaler skat & afgift og
leverer på 3 eller 5 hverdage

30 dages returret – Gratis

Du får en kode, så det kræver ingen printer. Nemt og gratis at fortryde.

100% Sikkerhed

Vi er E-mærket, har SSL certifikat & sikker betalingsflow.

Vis alle resultater
[]
×
SPAR PENGE - på din ordre!

Få en Rabatkode til din ordre. Når du tilmeldes vores nyhedsbrev.

Nej tak! Ønsker kun at lægge varen i kurven. *INGEN BINDING eller abonnement. Vores gratis nyhedsbrev udgives 4-6 gange om året. Du kan altid framelde dig igen. *Rabatkoden er kun gyldig for nye kunder, og ved køb for min. Kr. 300.