Herre parfume

Parfume til herre kan nemt findes hos Duftdejligt.dk.
Stort sortiment af både tunge, lette og sensuelle herre parfumer findes blandt vores mere end 100 brands. Du finder de mest velkendte og populære brands indenfor herre parfume og alle til gode priser. Så spar penge her, hvis du mangler en lækker herre duft.

Viser 1–52 af 638 resultater

Herre parfume – et bredt udvalg i herreduft

Vores dufte er alle af samme gode kvalitet, som du finder i butikkerne. Vores store udvalg inkluderer parfumer fra blandt andre Hugo Boss, Bvlgari, Bentley, Benetton, Diesel, Giorgio Armani, Lacoste og mange, mange flere.

Parfumer til mænd i alle typer og prisklasser

Du vil garanteret gerne dufte godt, uanset om du er hjemme eller på arbejde. Når du er aktiv, møder nye mennesker eller besøger venner og familie er det også rart med en skøn duft. Med en god parfume, gør du altid et godt indtryk på de mennesker, du møder i din hverdag. Du efterlader et præsentabelt indtryk, som ikke alene er med til at skabe en positiv vibe omkring dig, men også understøtter din personlige udstråling.

Herre dufte alt fra dyrt til billigt, men hvad er forskellen?

Vi har et stort udvalg af billige parfumer til mænd, og du finder med garanti en, du elsker, i vores udvalg – eller får inspiration til en ny duft, du ikke har prøvet før. Vi har alle typer af parfume i alle prisklasser og styrker. Vi har delt dem op i kategorier, så du nemt kan finde præcis den parfume, der passer til dit behov:

De forskellige varianter

  • Eau de Parfume: Eau de Parfume er den kraftigste form for parfume, og derfor også den mest udbredte. I de fleste tilfælde vil den kunne duftes i op til én dag, mens duften gradvist aftager. Koster mere end den knap så kraftige Eau de Toilette, men holder til gengæld længere.
  • Eau de Toilette: Eau de Toilette kaldes ofte for Eau de Parfumes lillebror. Det skyldes den lavere koncentration af duftolier, samt at den ligger i den billigere ende, hvis man sammenligner. Af samme grund er holdbarheden heller ikke helt så lang, hvilket gør den ideel som parfume til hverdagsbrug.
  • Eau de Cologne: Eau de Cologne indeholder et endnu lavere koncentrat af parfume, hvilket gør den til den mest neutrale (og ofte også mest billige) variant. Duften varer ofte i op til 3 timer, hvorfor den egner sig bedst som supplement til eksempelvis aftershave og almindelige deodorant eller roll on.
  • Deodorant og roll on: En helt almindelig parfume til hverdagsbrug, der enten sprayes under armene eller rulles direkte på huden. Vælger du en roll on med antiperspirant, kan den være med til at afhjælpe sved. Bruges ofte sammen med en kraftigere parfume.
  • Aftershave: Aftershave bruges af mænd efter barberingen, da den hjælper med at forhindre den irritation, der ofte opstår i huden efter en barbering. Fås i parfumeret udgave, der dufter i op til én time efter anvendelse. Det er en god idé at vælge samme mærke, hvis du bruger aftershave, deodorant og parfume samtidig, da duftene supplerer hinanden.

En god herreparfume fuldender din stil

Går du op i dit udseende og din fremtoning, er det et must, at du har en genkendelig duft, der er med til at fuldende din personlige stil. Der er stor forskel på parfumer, og generelt skal du gå efter den, der supplerer din personlighed bedst muligt.

Lugtesansen er menneskets bedst udviklede sans, og dufte vækker følelser og minder – og skaber derigennem associationer. Din duft vil derfor helt helt ubevidst vække associationer hos de mennesker, du møder på din vej – og her er det vigtigt, at du vælger en parfume, der dufter godt og bringer de rigtige associationer.

Den maskuline duft sammenlignes ofte med noget, der er friskt, krydret og sporty, imens de sødere og mere milde dufte ofte kædes sammen med det feminine. Hvis du vil dufte rigtig herreparfume, bør du derfor gå efter en, der består af de mere maskuline duftnoter. Samtidig bør du overveje, hvilken anledning parfumen skal bruges til. Det er eksempelvis ikke alle begivenheder, der egner sig til en stærk og intens duft, der trænger igennem de øvrige duftlag.

Brug for inspiration til den bedste parfume til herre?

Hos Duftdeljigt.dk gør vi meget ud af at yde en god service, så du ser os som en pålidelig leverandør, du kan stole på. Skulle der være et produkt, du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde en tilsvarende parfume, eller undersøge om vi har mulighed for at bestille den hjem.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results