Hudpleje

Hudpleje for din skønhed

Find dine hudpleje produkter her på siden, så din hud altid kan fremstå med den flotteste glød. Lige præcis sådan som alle skønne mennesker fortjener det.

Hudpleje for en hver

Det er væsentligt for alle mennesker at passe godt på sin hud, for at bevare det flotte ydre, både for andre men lige såvel for ens egen skyld. Der findes mange hudpleje- og skønhedsprodukter, som hjælper dig godt på vej. Hvad enten du står og mangler en lækker ansigtscreme eller mangler en rigtig god håndcreme til dine tørre hænder.
Det er vigtigt at passe godt på sin hud og pleje den med de rigtige produkter, som giver mening for dig. En god rutine kan være at rense huden morgen og aften og afslutte med en plejende dag- eller natcreme. Det er en god ide, at skrubbe sit ansigt 1-2 gange om ugen, for at fjerne de døde hudceller, så huden på den måde kan fremstå frisk og ny gang på gang. Ansigtsmasker er moderne og populære, og kunne være et godt tip til dit ansigt. Der er mange som vælger denne løsning når de f.eks. er på spaophold, men generelt gælder det om at holde huden ved lige, så hvorfor ikke købe en selv, og pleje den året rundt. På den måde fremstår huden med det smukkeste resultat og beriger dig med den næring og glød, som man ofte synes at mangle.

Der er mange der siger, at det kun er kvinderne, som går op i sit udseende. Dette er bestemt ikke er korrekt, for ligeså vel som kvinder går op i det yde og huer efter at se godt ud, så elsker mange mænd også at stå knivskarpt og fremvise deres maskulinitet. Det er bl.a. blevet meget mere normalt, at en mand også går med hudpleje produkter og går til kosmetolog. På hjemmesiden duftdejligt.dk har vi selvfølgelig også udvalgt en lang række hudplejeprodukter til mænd, for der skal bestemt ikke forskelsbehandles. Alle mennesker har fortjent det ekstra selvtillidsboost det giver, når de får lov til at gøre noget godt for sin hud og for sig selv.

Generel brug af produkter til kroppen.

Produkter til ens krop er ikke kun til ansigtet. Hudplejeprodukter gælder hele ens krop, dvs. fodcreme, håndcreme, bodylotion, shower gel og ansigtscreme.
Når man snakker hudpleje, så snakker man om et meget bredt udvalg og varianter indenfor denne kategori. Duftdejligt.dk har bl.a. mange lækre mærker så som Ahava, Rituals, Clarins, YSL, Lancome, Dolce & Gabbana samt Aberombie & Fitch. Alt afhænger af, hvad man er til at duft og konsistens i ens produkt, og hvad det skal give af effekt på ens hud.

Nogle mennesker tåler ikke parfume i ansigtet, da de slår ud, får kløe eller røde knopper, så derfor skal man selvfølgelig ikke vælge en ansigtscreme som indeholder parfume. Andre bryder sig ikke om ens bodylotion overdynger ens parfumeduft, så derfor kan de betale sig at gå efter en neutral bodylotion eller en som en med mildere duft i sig. Vi er som mennesker meget individuelle i vores behov og ønsker, så derfor skal udvalget af produkter være mangeartet.

Hvilken hudtype kan jeg være?

Det er altafgørende hvad du vælger, når du skal vælge hudplejeprodukter til din hud. Da det er forskelligt fra hud til hud, hvilken hudtype man har. Det er derfor vigtigt at bruge produkter, der matcher ens hud. På den måde opnår du det bedste resultat.

Normal hud

Den normale hud hører hverken til tør, fedtet eller på anden vis en hud i ubalance. Tværtimod er en normal hud fin i farven og med normale porer, og generelt hører de fleste danskere ind under denne kategori.

Kombineret hud

Hvis din hudtype er en kombineret hud, hører du også til ind under en af de mest almindelige hudtype-kategorier. En blanding af normal, tør og fedtet hud giver en kombineret hu, hvor du kan have urenheder, og kinderne på dig kan virke tørre, mens næse og pande kan virke fedtet.

Fedtet hud

Dine porer vil under denne kategori virke mere grove end normalt, dog vil din hud fremstå blank og skinnede. Du vil opleve talgknopper og hudorme til tider, og lider du af fedtet hud generelt, kan du have større tendens til at få akne og andre urenheder på kroppen.

Tør hud

Det kommer måske ikke som et kæmpe chok, for dig som lider af tør hud. Men den tørre hud, vil til tider virke stram og skallet, man kan få følelsen af ens hud er lidt for lille. Du vil måske opleve at have hudorme og forstørrede porer.

Fedtfattig hud

Den fedtfattige hud mangler fedt og typisk fugt. Huden kan fremstå rødlig, tør og oftest med døde hudceller, som lægger sig tæt op til overfladen. Denne hudtype passer oftest på dig, der er 50 år +. Der forekommer blodsprængninger i huden, da hudens beskyttelse er reduceret på grund af manglende fedt og fugt i huden.

Sart hud

Huden vil ofte reagere på omgivelserne omkring dig og blive rød i plamager. Du vil opleve at din hud er værende tynd og skrøbelig. Samtidigt med at din sarte hud vil fremstå tør, da den kan have svært ved at holde på næring og fugt, er dette er med til at bevirke, at din hudtype kan blive meget irriteret.

Ens hudtype vil altid være den samme

Generelt er ens hudtype ikke noget der kan ændres ved, da du er født med din hudtype, dog er selve hudstilstanden noget du kan gøre noget ved. Hvad enten det er en uren hud, moden eller pigmenteret hud. Disse symptomer kan alle behandles med de rette produkter.

På hjemmesiden er alle produkterne lagt under kategorier, så det er mere overskueligt at finde det givne produkt, som passer til det du søger. Vi er her for at hjælpe og guide dig til det rigtige valg, hvis dette måtte være et behov. Det kan være en stor jungle at finde rundt i alle de forskellige brands og produkter, som du bliver præsenteret for, så derfor håber vi at vores opsætning i mindre kategorier er med til at hjælpe dig godt på vej. Vi har mange populære mærker, som alle kan noget forskelligt.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results