Ansigtscreme

Ansigtscreme løfter ens udtryk

Ansigtscreme er vigtigt og hvorfor egentlig. Det er simpelt for ansigtet er det første man møder i blikket, og en ren, velfugtet og plejet hud er bare flot. Det giver både glød og shine med en hud i balance og som er velplejet. Absolut også det bedste udgangspunkt for en lækker makeup.

Viser 1–40 af 65 resultater

God hudpleje er vigtigt og gør en forskel

Huden fungere som ansigtets barriere og skal fungere korrekt. Er din hud ikke velplejet og fugtig, kan huden “krølle”. Derfor skal man pleje sin hud og få ansigtet til at shine. Men en god creme til ansigtet er det nemt, og vælger man en ansigtscreme af høj kvalitet, kan bonus være at den trænger hurtigt ind i huden. På den måde tilfører du nemt både fugt og vigtige nærring som kan bidrage til en blød og elastisk hud.

Forkert pleje vil ælde din hud

Huden vil uden en god ansigtscreme virke tør og rynket og der er upraktisk, da din hud har en vigtig barrierefunktion, som skal vedligeholdes. Så for at hjælpe din hud bedst muligt og sikre at den ikke bliver rynker før tid, er det en god ide at bruge en god ansigtscreme. Den kan nemt trænger godt ind i huden og opretholde en god fugtbalance. Dette medvirker, at den hjælper med at optage de vigtige fugt og de næringsstoffer, som er nødvendige for at bibeholde huden blød og elastisk.

Kan ansigtscreme gøre hele arbejdet?

Du bør vælge en ansigtscreme efter din hudtype, så det er svært at sige hvad som du skal gå efter, når du skal vælge, for vi har forskellige ønsker og behov når det gælder om produkter til kroppen.
Dog vil vi sige, at det er en god huskeregel at bruge renseprodukter. De spiller en stor rolle og medvirker til, at du kan have en sund og velplejet hud. Du bør bruge renseprodukter om morgenen, når du vågner, og det sidste, inden du går i seng. Når din hud er afrenset og ren, er den mere modtagelig overfor din ansigtscreme. Ydermere er den med til at pleje og beskytte imod vind og vejr og ydre påvirkninger.
Mange tror at renserutinen om morgenen er overflødig, dette er dog ikke korrekt. Det er især om natten vi sveder, og dermed der alle vores affaldsstoffer bliver udskilt gennem huden. Det er derfor uhyre vigtigt
at rense om morgenen for, at hudplejen til dagen fungerer optimalt. Når huden bliver afrenset om aftenen, renser du huden for snavs, skidt og makeup, som du har påført igennem dagens løb. Herefter påfører du din natcreme, som vil trænge direkte ind i den afrensede og rene hud.

Mange er specielt glade for en god øjenserum, der trænger ind og giver en hjælpende og beskyttende effekt, hvilket er med til, at opretholde din balance i huden. Huden opstrammes og gøres mere fast, mens synlige porer, rynker og fine linjer mindskes. Mange er vilde med dette produkt.

Hvad skal jeg gå efter

Ens ansigtscreme skal passe til ens hud, og din hud kan hurtigt afsløre hvilken retning du skal hen af. Som regel er den enten til den tørre, fedtet eller sensitive side, hvis den da ikke bare er helt normal. Så inden du vælger ansigtscreme, bør du overveje, hvilke signaler din hud sender dig.

Generelt kan huden ændre sig, grundet hormoner, sol, stress, fødevarer og allergier. Så vær meget opmærksom på ændringer i hudens udseende. Det er væsentligt for dig, før du vælger din creme, at du finder ud af din huds behov, så den fremstår mest præsentabel og giver sit bedste jeg. Ofte er der nogle, som bliver bekymret, når der er ændringer eller forandringer deres udseende, men oftest er det hormonelt. Dog har ændringer i kosten også stor betydning her, det er med til at skabe et nyt spejlbillede af det du ser.

Ligeledes brug af produkter som ikke stemmer overens med hudtypen, kan også være medvirkende til at skabe forandringer i ansigtet, som ændre på ens look. Hvis du til tider er lidt utilfreds med det du ser, og begynder at undre dig, så spol tiden lidt tilbage, og tænk om der har været ændringer i form af ovenstående. Når du har fastslået den del, kan du begynde at gå på jagt efter den helt rigtige ansigtscreme for dig.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results