Body lotion

Body lotion til skarpe priser

Body Lotion passer på din krop. Selvom kroppens fedtlag automatisk bevares og forfriskes, gør ekstra pleje kun din glød bedre. Den har dog også en anden vigtig effekt – for med en god lotion på huden, inden du påføre parfume, gør du dig pengepung en tjeneste.
For er huden ren og fugtig med lotion, undgår du din parfume tørre hurtigt op, og bliver absorberet af din hud, og derved ændre karakter.

Viser alle 26 resultater

En lækker blød og duftende hud

Bodylotion er din ven, når du vil holde din hud blød og smidig. En bodylotions fornemmeste opgave er at fremstå blød og lækker og let at påføre på huden. Det er dejligt, med en ren hud, der efter et bad kan blive tilført en god bodylotion, som bare suger sig ind i kroppen og er med til at give den en skøn følelse af fugt og næring. Det er ikke kun huden i ansigtet, som kan blive påvirket af vejret, det kan resten af din krop nemlig også. Så du må gerne være omhyggelig og passe på den og pleje den som den fortjener. Det er tiltrængt for kroppens natur at blive tilført produkter, for at fremstå præsentabel og frisk.

Både sommer og vinter er lotion vigtig

Vintermånederne har det med at være lidt hårde ved kroppen, der er bl.a. mange hudtyper der ikke arter sig til et vejrskifte eller generelt det kolde vejr. Ens hud bliver ofte mere tør i disse måneder, så måske er det værd at bruge en lidt federe creme, som kan trænge godt ind i huden.
Men selvom det måske virker mere lige til, at bruge lotion om vinteren, er det ligeledes vigtigt om sommeren. De hud bliver stadig udsat for voldsomme svingninger og kraftig sol, så derfor skal du fortsætte med at smøre creme på kroppen. Derved hjælper du hudens celler til at oprette hudens balance og skabe en god værdi. F.eks. bør vokset eller barberet ben, også holdes ekstra godt ved lige, og tilsvarende blive påført en god og personlig pleje.

Stort valg og alt handler om temperament

Der findes rigtig mange varianter og mærker af bodylotion, så det kan være lidt svært at hitte ud af hvad som passer bedst til ens krop. Vi er alle forskellige i de behov og ønsker vi har, så derfor skal paletten være så bred, som muligt, så der til os alle. Nogle ønsker en bodylotion med kraftig duft, andre er mere til de lidt mildere dufte og nogle går efter helt neutrale produkter. Ligeledes varierer prisklassen også meget i denne kategori, og mærkerne skal dermed også være mangeartet. Hos duftdejligt.dk har vi bl.a. mærker som Ahava, Versace, Escada,Hermes, Rituals, YSL og Abercrombie & Fitch.

Her findes der både bodylotion til mænd og kvinder og i alle aldre. En bodylotion kan indeholde parabener, farvestoffer eller parfume – og som nævnt tidligere, er det ikke alle som kan tåle det, og dermed kan de risikere, at slå ud på kroppen eller blive fyldt med små knopper.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results