Fodcreme

Fodpleje til de arbejdende fødder

Det er trods alt dem som skal bære dig igennem hele livet, så det er alfa og omega at pleje og passe sine fødder.
Det kan dog være en jungle at udvælge de rette produkter, når det kommer til fodpleje. Der findes nemlig et utrolig stort udvalg af mærker og varianter af fodcreme til dine fødder.

Viser alle 3 resultater

Pleje er nødvendigt både sommer og vinter

Om sommeren er der mange som elsker, at gå i bare tæer i klip-klappere, eller slentre i sandet med bare tæer. Her kan de tørre fødder især komme til udtryk. Det er derfor mindst lige så vigtigt om sommeren som om vinteren. For dine fødder har nemlig brug for pleje hele året. I de koldere måneder, hvor ens fødder er indelukket i sko eller støvler, kræver de også samme omsorg og pleje. Her på hjemmesiden, kan du blive inspireret til en god fodcreme, som dine fødder forhåbentlig falder for, så vi kan gøre vores for at hjælpe dig godt på vej, til en værdi tilværelse for dine kære fødder.

De skal løfte dig hele livet

Derfor er det alfa og omega at man passer på sine fødder. Det kan dog være en jungle at finde de rigtige produkter, når det kommer til fodpleje. Der findes nemlig et utrolig stort udvalg af mærker og varianter af fodcreme.
Der findes produkter til direkte tørre fødder og cremer som er mere allround. Men det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Der kan muligvis være ingredienser i, som ikke har de bedste egenskaber til din forpleje.

Om dit behov er en fodcreme til hælsprækker, til sure tæer, eller du lider af enormt tørre fødder, er der masser af muligheder. Det er dog blot vigtigt, at du holder dem ved lige. Uanset temperament er en pleje bedre end ingen, også selvom det ikke er det mest egnet produkt du kan lide. Måske har du blot et behov for, at vedligeholde dine kære fødder, så pas godt på dem – de skal holde hele livet.

3 tips til en god fodpleje

Der er mange måder, man kan passe godt på sine fødder på. Vi har her sammensat vores tre simple tips, som giver dine fødder en plejende og god effekt bagefter. Disse tre simple trin, virker som regel på de fleste fødder, så det kommer du langt med.

1. step:
Start med et lækkert fodbad. Tilsæt gerne en god badeolie til badet, da det er med til at give dine tørre fødder en overhaling, da der er indhold af bl.a. glycerin i. Du kan også komme badesalt i fodbadet. Badesalt er en ren kombination af salt og sukker, som opløser og blødgør huden, men stadigvæk tilfører masser af fugt og virker beroligende.

Vi anbefaler Ahava – Deadsea salt som er fremstillet på naturlige ingredienser. Lad gerne dine fødder være i vandet i min. Et kvarter, så bliver de bedst muligt blødgjort, uden huden på fødderne bliver helt opløst. Har du tendens til meget tør hud, bør du gå med olie i vandet i stedet for badesalten, da denne er bedst hertil.

2. step
Hvis du ligger inde med en skubbe, børste eller fod fil til dine fødder, kan dette sagtens være en oplagt mulighed. Når huden alligevel er fugtig efter et skønt fodbad, har huden derved nemmere ved at komme af, end hvis du foretog behandlingen på en tør hud.

3. step
Afslutningsvis bør du slutte din lille fodpleje behandling, med at smøre din rene fødder ind i en lækker creme, som afslutter hele processen. Det giver dem den fornødne fugt, og efterlader dem bløde og lækre. Her ville vores forslag være en af fodcremene fra Ahava.

Fodcremen Ahava – Dermud intensive er en effektiv fodcreme der blødgør og fugter fødderne, så den forhindrer fødderne i at revne og blive ru. Cremen er velegnet til alle hudtyper. Med fordel kan du påføre fodsalven inden sengetid, så den kan arbejde sig ind i dine fødder, mens du sover.

Alternativt er Ahava – Miniral water en fodcreme der er rigtig god til at få fødderne til at slappe helt af. Man vil få følelsen af at give sine fødder massage, når de bliver smurt ind i denne lækre creme.
Brug den gerne om aftenen da den derved bedre kan trænge ind i huden og arbejde uforstyrret. Men det er ret væsentligt, at du ofte smører dine fødder ind og plejer dem, da det er med til at bevare fugtigheden og dermed forblive lækre fødder.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results