Håndcreme

Håndcreme giver bløde hænder

Creme på hænderne hjælper på at de ikke udtørre, det siger næsten sig selv.
Bløde hænder der er fugtige efter håndcreme er ikke bare rare at røre, de gør heller ikke nær så ondt. Pas på dine hænder, de er et vigtigt værktøj i livet, og vejret i Danmark kan godt være hårdt for hænderne, især i de kolde måneder. Faktisk oplever størstedelen af danskerne at ens hænder “sprænger” fordi de udtørre i kulden, og hvorfor gør de det?

Det sker fordi huden er tynd, især på oversiden, og derfor påvirkes den let af de store temperatur udsving man kan opleve. Så brug jævnligt en god håndcreme og hjælp godt på vej med vanter når du er ude. Så bevarer du hudens elasticitet og dermed bløde, rare og sunde hænder .

Viser alle 14 resultater

Husk håndcreme hele året

Kom de tørre hænder til livs både vinter og sommer. De kolde måneder hen over vinteren kan især være hårde imod dine hænder, og det mærkes nemt når huden sprækker.
Men sommeren er ikke at glemme, for solens lys har absolut en virkning på huden, og derfor er håndcreme lige så vigtigt på denne årstid.
Så vejret både vinter og sommer kan gøre dine hænder ekstra tørre og derfor har de brug for næring. Det er nok ikke den største overraskelse at vinterkulden og blæsten, er med til at påvirke din huds reaktion, og udtørrende dem. Det er derfor nødvendigt at bruge en god plejende håndcreme, der både fugter dine hænder og samtidig gør dem bløde og sunde. Vi har på hjemmesiden samlet vores lille udvalg af cremer, som vi håber du kunne have gavn af. Bl.a. har vi mærker som Ahava, Rituals, Clarins og Elizabeth Arden.
Om sommeren er det især vigtigt for at huden stadig er elastisk så du kan modtage solens stråler, uden at huden efterfølgende sprækker.

Hvordan kan jeg få så tørre hænder?

Den manglende fugt til dine hænder er med til at gøre dem tørre og lidt kedelige at se på. De kan føles helt ry. Hvis du f.eks. indtager for lidt væske i løbet af dagen, eller kroppens manglende evne til at producere olie til hænderne, kan være en af konsekvenserne. Derudover kan du også vaske dine hænder så ofte, at de føles helt tørre, eller hvis du bruger for kraftig brug af sæbe, er det med til at fjerne din krops naturlige lag af olie.

God håndcreme er en gave

Der er meget stor forskel på håndcreme, da der skal være lidt for en hver hudtype. Men generelt er en god håndcreme, en creme som er med til at fugte og pleje dine triste og tørre hænder. Det er egentlig meget simpelt. Ingredienser, konsistens og duft er så det så er med til at afgøre, hvilken retning du skal kigge i og hvad du bør gå efter. Hos duftdejligt.dk finder du en masse kendte mærker, så går du meget op i at det skal være et anerkendt mærke, så var det måske et besøg værd, for at se om der er noget du kunne få interesse for til dine kære hænder.

Tag din håndcreme med på farten

Det dejlige ved en håndcreme er, at de kan være utrolig små i størrelsen og dermed nemme at have med sig, når man skal ud. Ydermere er de ofte ret nemme at smøre ud imellem hænderne, og det tager ingen tid, at få opfrisket dine hænder hurtigt. Der findes nogle mærker, som har designet deres håndcreme, så det passer på et skrivebord, andre passer i en pung, i en lomme eller i din håndtaske. En håndcreme hører derfor ikke kun hjemme på et badeværelse, men betragt det lige så vel, som et must have i din taske, når du skal ud.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results