Eyeliner

Eyeliner – stregen der gør det hele

Der er mange grunde til at bruge en eyeliner. Uanset ønsket må effekten af denne streg ikke undervurderes, den kan nemlig virkelig noget. Du kan fremhæve øjenvippelinjen, lave flotte “smokey eyes” eller tilføje “vinger” til dine øjne, med et klassisk katteøjet look.
Mulighederne er mange med eyelineren, hvilket gør den til et ”must have”.

Viser alle 9 resultater

Få skarpe kanter til dine øjen

En eyeliner kan give dig endnu flottere og mere markerede øjne. Den fremhæver nemlig dine øjne og får det til at se ud som om, at dine vipper er endnu tættere og fyldigere.

Eyeliner er nok en af de ældste former for makeupprodukter, der findes. Brugen af eyeliner startede helt tilbage i oldtidens Egypten, hvor både mænd og kvinder brugte eyeliner for æstetikkens skyld, men også for at beskytte huden omkring øjnene mod ørkensolen.

Fås i flere varianter

Der findes forskellige former for eyeliner. De kommer både flydende, som blyant, gel og i vandfaste versioner.
Flydende eyeliner og gel-eyeliner er sværest at lægge. Det kræver øvelser at bruge dem, men til gengæld kan det give sådan et smukt udtryk til øjet, når du mestrer håndværket. Hvis du bruger kunstige vipper, er disse to former for eyeliner særligt gode, fordi de skjuler vippebåndet rigtig godt.
Hvis du ikke er meget til det skarpe look, så kan du prøve med en blyant, den kan du nemlig både bruge i den våde linje og omkring øjnene. Den er desuden nemmere at lægge, hvis du er nybegynder. En gel-eyeliner i form af en blyant er også en god måde at øve sig på flydende eyeliner. Den er nemmere at styre og er tit vandfast, så den holder hele dagen.

Eyeliner – tips til brug

Stiftens bøjelige funktion kan være hjælpsom, hvis man ønsker at lægge en ensartet streg langs vipperne. Især hvis man ikke er super øvet i at lægge en rimelig flydende eyeliner.
Nogle eyeliner kan godt virke en smule tørre i starten. Men husk at ryste hylstret let inden brug, det fugter din liner, og gør den mere fleksibel.

Tip! Opnå en effekt af tykkere og mere fyldigere øjenvipper. Du lægger prikker med en ultra tynd liner-spids ind mellem dine vippehår. Det skaber en dybde effekt rundt om øjnene.

Tip! Vip hovedet tilbage og kig i spejlet, når du lægger din eyeliner. Så undgår du besværet med at trække og hive rundt om øjet. Det hele sker meget mere naturligt på denne måde.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results