Blusher

Blusher friskhed til kinderne

Blusher er det sidste finish. Din makeup kasse er helt pakket, både mascara, eyeliner ja, sågar både øjenskygge og foundation. Men hvor er din blusher?
Om vi kalder det blush, rouge eller noget andet, sagen er den at det kan gøre underværker for din hud. Tilfør lidt ekstra farve og friskhed i kinderne, det får dig sådan til at shine. Der er masser af positivt at sige, bare det bruges med fornuft, der var ingen der sagde store æblerøde kinder.

Viser alle 2 resultater

Blusher fremhæver hele din makeup

Kinder som er en stor del af dit ansigt, skulle gerne fremstå som friske kinder, som sidder oppe hvor de skal. Men nogle mennesker synes, at deres kinder hænger og ikke virker friske. De savner at blive løftet lidt op, og her kan en blusher være din gode ven. Når du vælger en blusher, skal du dog huske at vælge en med den konsistens du bedst kan lide. Til den tørre hud er en cremeblusher et godt bud, hvor den flydende – gelé blusher er rigtig god, hvis du har en mere fedtet hud. Men en kombination er dette produkt kunne også være en mulighed. Eksempelvis en creme- og pudder-blusher sammen, for at få det til at holde i længere tid og bevarer friskheden.

Hvordan bruger man en blusher?

Nogle makeup artister vælger altid at påføre blush før de lægger foundation på, og her vælger mange andre at gøre kunsten efter. En blusheren kan både bruges inden og efter du lægger din foundation. Det vælger om at finde en balance imellem sin hudfarve og det påførte produkt, det skal harmonere, for at opnå det mest naturlige udseende. Anbefalingen er at prøve sig lidt frem, og se hvad der virker bedst. Make up generel er en meget individuel sag, og der er ingen facitliste på hvordan man SKAL gøre det, men der er mange gode råd og anbefalinger, som man kan vælge at tage med sig i sine overvejelser, når man køber makeup og parfume.

Et trick så den bliver jævnt fordelt

Hvis du står smilende foran spejlet, og er i tvivl om hvor meget af det, som hedder æblet af din kind, så er det der hvor der begynder at aftegne sig små runde buer. Det er lige netop der, på æblet af din kind, hvor din bluser skal lægges på. Ligemeget hvilken type blush du bruger, bør du gå langsomt frem og bygge farven i ansigtet op, indtil du har den farve kombination du ønsker.

Let hånd giver den flotteste effekt

Når du skal have blusher på, bør du med lette bevægelser stryge din børste over den, derefter slå let på børsten, så alt overskudsfarven forsvinder. Der sidder ofte en del tilbage på børsten, som bliver for meget, hvis du tager det på. Dernæst skal du lidt efter lidt, tone farven godt ud, her vil det være anbefalingen at bruge en børste, som er lavet til den blusher du bruger. Du bør ikke bruge den til andre, da der som skrevet før, ofte sidder en masse farve tilbage i, og så blander man måske nogle farver, som ser bedst ud når de ikke bliver mixet.

Hvornår skal man vælge, creme, flydende eller geléblushere?

Hvis man kommer lidt blusher på langefingeren, og dupper det på kinden, så kan man herefter bruge langefingeren og ringefingeren til at tone farven godt ud i ansigtet. En af dine fingre (uden farve) bruger du til at tage overskudsfarven af, hvis der er noget tilbage.
Til sidst kan du afslutte processen, med en farveløs pudder, for at holde på den eksisterende farve.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results