Bronzer

Bronzer giv kinderne farve

Glød dine kinder og tilfør lidt varme. Brug en bronzer eller solpudder som nogle kalder det. Mange navne en effekt, og den giver kulør til din hud, så du kan fremhæve dine smukke træk i ansigtet. En lækker effekt som giver en skøn varme og få dit look til at stråle.

Viser alle 4 resultater

Få lagt en flot kulør som bund

Mangler du glød eller farve til dit ansigt, kunne det måske være værd at investerer i en bronzer, for det er bestemt kommet for at blive. Det er faktisk et produkt som både kvinder og mænd kan bruge, dog er det langt fra alle mænd, som bryder sig om at bruge bronzer. Essensen i at bruge dette produkt er, at det giver din hud mere dybde. Hemmeligheden bag er at bruge den rigtige børste, påføre det på huden korrekt og i det farvevalg som passer din hud.

Hvilken bronzer børster passer til mig?

En alt for smal børste med samlede hår, giver en meget kompakt optegnet effekt. Ikke helt der man tænker lækkert strand look, da det hurtigt kommer til at se stribet ud, hvis ikke den bliver lagt jævnt korrekt. Ydermere, hvis du så vælger at bruge bronzer i hele ansigtet, er der stor risiko for, at man i stedet for får en meget tung glød.

Få din makeup til at shine

Med en let hånd og I 3 tals bevægelser, bør du påføre din bronzer. Vælg derfor en bred og blød børste, så du med ført hånd kan starte med at lave en bue fra tindingen af og nedefter.
Kom gerne et let lag på halsen/ brystet, for at skabe synergi imellem ansigtet og den øverste del af kroppen. Det skaber derved en god sammenhæng og giver et flot helhedsindtryk. Der skal ikke være for stor farveforskel, da vil skabe en unaturlig og kunstig effekt. Så vær altid opmærksom på, at alle de overgange du laver, bliver udlignet. Det efterlader dig med det flotteste resultat. Har du alligevel fået lidt for meget bronzer på, så brug en ren og tør pensel til at børste efter med, og sørg for at den ikke kommer helt ind i huden.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results