Concealer

Concealer – hjælpen til de små ridser

Concealer kan være en stor hjælp i det daglige. Forfængelighed er ikke noget man skal nedgøre, det er blot en bevis på at man tænker på sit udtryk.
Skulle man være uheldig med huden, og man skal hjælpes på kort tid, så tænk på en concealer. Produkt kan med sin koncentreret effekt, hjælp mindre områder med at udjævne huden, rødme, bumser og andre ujævne udtryk.

Viser alle 4 resultater

Concealer eller foundation?

Forskellen på en foundation og concealer er, at den kun bruges lokalt til at dække de mindre områder. Omvendt kan den nemt være din redningsmand til at dække mørke rander ved øjnene, hvor dens effekt ikke bliver overdrevet, da den dækker lokalt. Derfor kan en concealer være en rigtig god ven i nød.

Kender du det, når du føler dit ansigt vælter i rander, ujævnheder og uønsket rynker? Her kan concealeren komme dig til undsætning, inden du skal ud ad døren. Den er ikke kun god til små spot, men også et meget effektivt værktøj til at rette små hudnuancer på kort tid. En god concealer kunne være løsningen på dine ansigtsproblemer, da den går ind og dækker de situationer og urenheder, som du ikke har kunne klare med andre hudprodukter.

Hvad er den rette concealer for dig?

Der er mange produkter og mange ting at skulle tage stilling til. Valget kan derfor virke uoverskueligt, både når det gælder cremer og børster eller om det skal være fast eller flydende.
Der kan være meget forskel på concealers, så vi skitsere det kort her:

  • Creme: Let at bruge og dækker godt.
  • Blyant: Let at bruge, og meget præcis.
  • Dækstift: Nok den mest anvendte. God mod ar og bumser, men dårlig til rander under øjnene.
  • Flydende concealer via pen: Dækker fint og er nem at have med på farten.

For at finde ud af hvilken concealer der passer dig bedst, er du nødt til at undersøge sagen nærmere på egen hud. Alternativt kan man gå ind og læse forskellen på de enkelte concealere, men det kan nogle gange være svært at læse sig til alt. Prisniveauet på disse svinger naturligvis ligeledes, så man skal på forhånd vurderer hvor mange penge man vil spendere, hvad de skal kunne og hvilket en resultat du vil ende med.

Hos duftdejligt.dk kan du købe meget indenfor makeup. Vi tilbyder blandt andet også blush, bronzer, foundation og pudder. Hvis man ønsker kun at bruge kendte mærker, så har vi et bredt udvalg af de kendte mærker. Af concealere tilbyder vi bl.a. mærker som Elisabeth Arden, Clinique eller Lancome.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results