Foundation

Foundation – altid en god start

Den flotteste makeup skabes på en rent og velplejet hud. Når vi tænker på huden og ansigtet, kan foundation være en kæmpe hjælp. Din hud kan være nok så smuk, men sandheden er også at huden er levende og derfor kan der være små bitte fordybninger, som giver en lille skygge. Her kan det være en kæmpe hjælp, for ved brugen gøres huden ensartet og refleksion vil være ens i hele ansigtet. Læs mere om valget i bunden…

Viser alle 19 resultater

Foundation hjælper bedst, når du kender din hud

Du skal kende din hudtype for at vælge den rigtig foundation ellers får du ikke det resultat, som hjælper dig bedst. Føler du det derfor nemmere at undvære, fordi det aldrig bliver rigtig pænt, så kig på din rutiner! Det hele starter nemlig med hvordan plejer du din hud.

Der er derfor ikke en decideret regel for, hvilken foundation man skal vælge, for man bør vælger ud fra,  hvad der passer ens hudtype bedst, samt hvilket behov man føler det skal dækkes. Omvendt er der nogle gode guidelines som kan hjælpe det hele rigtig godt på vej.
Verden er fuld af dårlige råd og myrter, så derfor udover valget omkring din hudtype er det hele også lidt et spørgsmål om temperament. Men det gode, gratis og simple råd fra os er- læs vores råd og føl dig lidt frem indenfor mærkerne, indtil du matcher din hud og ønsker.

Den fedtet hud

En fedtet hud producerer i sig selv en masse hudfedt, og så meget endda, at der er noget i overskud. Det får nemt overfladen af huden til at fremstå skinnende. Ønsker man det modsatte, kan man til fordel vælge en matterende foundation.
Den overskydende olie fra hudens overflade bliver suget, hvilket vil dæmpe dit naturlige shine. Det vil i nogle tilfælde medvirke til, at huden producerer yderligere olie. Producenterne skriver ofte ”matte” foundation, når de skal beskrive dens olieabsorberende egenskab. Du kan sågar også støde på udtrykket ”velvet” i beskrivelserne.

Den modne hud

Hvis du går under kategorien ”moden hud”, kan det nemt ske, at “den” du måske havde i tankerne, ikke helt vil matche. Der findes nemlig en række foundations, som har indbygget hudpleje – det kunne eksempelvis være en udglattende eller opstrammende egenskab. Det vigtigste når det gælder “moden hud” er at finde hvilken effekt, der vil hjælpe bedst i forhold til din hudpleje. Omvendt vil den muligvis ikke tilføre den ønskede effekt på længere sigt. Men generelt er mange foundations lavet specielt til den ”modne hud”. Kan du derfor finde et produkt i denne kategori, så rammer du nok spot on, og så det et spørgsmål om temperament. Det er dog vigtigt, at du for så vidt muligt, sørger for at lægge den så pænt og naturligt på, så opnår du det pæneste holdbare resultat.

Tør hud

Udfordringerne der kan være ved den tørre hud, er at den ikke producerer nok hudfedt eller har problemer med hudbarrieren. Ved at vælge en glødende foundation, kan den være med til at give huden lidt af det ønskede resultat tilbage, og dermed shine lidt flottere.
Måske et lille tip til dig; hvis du oplever meget tør hud, kan det være en fordel at påført din foundation med en svamp. På den måde går fugten fra svampen, ind og giver en blødgørende effekt på huden og efterlader et flot ensartet resultat med din foundation.

Normal, følsom og kombineret hud

Kan du svare ja til en af de ovenstående hudtyper? Så vil vi sige at du faktisk frit kan vælge foundation, alt efter hvad du ønsker det skal give dig af effekt. De fleste foundations ville fungere og harmonerer utrolig godt til denne normale type hud. Hvis du vælger en foundation uden parfume, ville den nok passe bedst på den følsomme hud. Omvendt kan den kombinerede modvirke en fedtet t-zone med lidt pudder, hvis det da er nødvendigt.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results