Makeup fjerner

Makeup fjerner – plej din hud rigtigt

Makeup kan være super flot, især når den bruges rigtigt. Det samme gælder effekten på din hud, men pas på huden, så det forbliver pænt.
Derfor skal du huske at fjerne din makeup inden sengetid, jo det er nemmest at vente og bare rette, men du ødelægger huden. Vand er godt, men makeup fjerner kan noget mere, for dine porre skal renses ordentligt det er vigtigt.

Viser alle 14 resultater

Behøver jeg at fjerne min makeup?

Der er mange grunde til at man skal rense ens ansigt ordenligt. En af de største årsager er at huden bedre kan ånde om natten når man sveder. Det hjælper med forebyggelse af hudirritation, allergi og generelt synlige spor af dårligt plejet hud. Det bedste udgangspunkt for en flot makeup er altid en sund og ren hud.

Hvad er forskellen på den rutine?

Vi kan ikke sige at du skal! Men vi vil godt forklare dig forskellen i værste fald. For ved at fjerne sminken om aftenen, undgår du altså nemmere en uren hud med bumser.
Du indsamler en masse snavs i ansigtet i løbet af en almindelig dag, og ved at rense huden om aftenen, fjerner du alle de bakterier og fedt, som sidder det, samt den olie som dine kosmetik produkter kan indeholde. Det er det som i sidste ende kan efterlade bumser i ansigtet, og dem er vi mange der ikke er glade for. Du lukker samtidig heller ikke porerne og undgår derudover infektioner, tør hud, knækkede øjenvipper, rynker, mistet glød, hudirritation og allergireaktioner.

Der er derfor al god grund til, at lige bruge den ekstra tid om aftenen på at fjerne din makeup. Selvom det for nogle kan virke uoverskueligt når man er træt, at skulle igennem sådan en senge procedure, så vil det glæde dig selv i sidste ende.

Hos duftdejligt.dk har vi et godt udvalg af produkter, som fjerner din makeup. Ved at huske at pleje sin hud, afrense den, inden nyt kommer på igen, efterlader du den blot smukkere og sundere.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results