Makeup læber

Læber med makeup, løfter udstrålingen

Dine læber afslører ofte hvilket humør man er i, når folk kigger på en. De er i hvert fald med til at afspejle det udtryk man efterlader hos andre. Folks udstråling og mimik betyder meget. Vender mundvigene op eller ned, har du trutmund, kysseklare læber eller ser de blot helt normale ud?

Betyder læbestift kun stil og klasse?

En flot makeup er meget i øjenfaldende, og især dine læber kan fange blikket. Er læberne enten stylet med en flot læbestift, glimtene lipgloss eller en læbeblyant, der er med til at afrunde dit look. Hvad makeup angår, så er det meget individuelt, om man kan lide at lægge farve på læberne. Men uanset om man er til det ene eller andet, så er det aldrig for sent, at kaste sig ud i noget nyt.
Ens læber må gerne være fremtrædende og skille sig ud fra mængden, uden det behøver at være noget negativt. Husk på, en fremtrædende læbestift betyder bestemt ikke kun stil og klasse. Du kan sagtens være hverdagsklædt og have en smuk læbestift på, uden det behøver at være et dårligt match.

Det er meget ”in”, at være sig selv, og samtidigt bære en flot makeup, uden det ser kikset ud. Der er mange modeller i ugebladene som er stylet i ansigtet, og fremfører et sæt joggingtøj. Med andre ord, makeup går aldrig af mode.

Det lille ekstra

Når vi taler smukke læber, så fortjener alle at blive vist frem. Hvem ville ikke lægge ekstra mærke til et par pang-lyserøde eller knaldrøde skinnende læber. Er du mere til en farve, der ikke behøver at stå frem, men blot ønsker at pynte dine læber smukt. Så kan vi anbefale at kigge efter en mere neutral, sart lyserød eller en mere nougat brun læbestift. Hvem ved måske kan det ramme din smag og interesse bedre.

Husk, et smil et det smukkeste smykke en kvinde kan bære, så hvorfor ikke vise det frem, med et ekstra farverigt touch.

Forgangsbillede og inspiration

Ofte inspirerer vi mennesker hinanden, dette gælder også med makeup. Har du aldrig gået forbi en person og tænkt, wow, det var virkelig en flot makeup eller det var søreme en lækker parfume han/ hun havde på. Vi husker som regel, de smukke ting vi møder på vores vej. Modeller der går catwalk med vulgær makeup, skuespillere der er top stylet, kendte personer der tit bliver fanget af et kamera. Ja, der er mange som ikke går udenfor en dør, før de har makeup på. Det kan måske være en inspirationskilde i sig selv, når en god ven dukker op, med super flot makeup på. Det kan være nok, til at lysten for at afprøve på egne læber kommer automatisk.

Vedkommende har dermed været en måske uvist, inspiration i sig selv, men nok til at have plantet et lille frø i hukommelse. Bid dog mærke i, at en flot læbestift tager sig bedst ud, når du smiler.

Imødekommende læber, hvad er det?

Læbepomade/ læbebalsam har de fleste prøvet, og mange har en liggende i tasken. De kan fås i farver eller helt neutrale, som oftest er de neutrale. Deres funktionen er enkel, fugtiggøre dine læber og sørge for de ikke udtørre eller sprækker. Vi kan kun anbefale, at du passer godt på dine læber i ansigtet, da de skal holde hele livet.

Hvad skal jeg vælge

En flot makeup kræver øvelse, og ligeledes kan det være en prøvelse nok i sig selv, bare at lægge en flot læbestift på. Man skal både sørge for, ikke at ramme udenfor læbernes kant, de må ikke ramme tænderne og generelt hvilket farvevalg matcher bedst. Hvis du måske føler, at den kraftige røde er for tung til dig, så prøv eventuelt en i pink nuancer. Det giver alligevel noget wauw effekt og volume til dine læber.
En lille huskeregel er, at ens læber tager sig flottest ud, hvis de er velplejet og soigneret inden.

Ej at glemme, dine læbers udseende bliver ofte kigget på og studeret, når du er i selskab med andre. Man skal dog huske på, at gode læber ikke kun er for andres skyld, men mest for ens egen. Det giver en selvtilfredsstillelse at vide, at ens læber ser godt ud. Ja, de kan sagtens shine uden læbestift, det giver blot et ekstra, lækkert og afsluttende finish.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results