Makeup øjne

Makeup får dine øjne til at stråle

Hvordan bliver man ekstra i øjenfaldende, hvordan fanger man andres blikke bedst? For mange er det øjnene der står som det mest fremtrædende i ansigtet. Lange smukke vipper, som bare buer flot, og får øjnene til at skinne. De bliver endnu mere tydelige, hvis man tilføjer en øjenskygge. Her er det næsten ligegyldigt hvilken farve der bliver tilsat, så stråler det smukke frem og fremhæver hele partiet omkring øjet.

Brug kosmetik og skab en fortryllende effekt

Mange kvinder bliver ofte misundelige på andre kvinder, som har lange bambivipper, for de har altid kunnet noget godt. Men vi har alle noget at vise frem, men ens øjenfarve kan man ikke løbe fra, den er vi født med. Så overordnet kan der ikke ændres ved den del, medmindre man køber sig til nogle farvet kontaktlinser. Generelt findes der mange mennesker, som er gode til at rose for ens øjenfarve, men ofte handler det om, at ens make up går i god harmoni med ens ansigt og dermed især omkring ens blikfang – øjet!

Fuldend ens look

Fremtoningen af ens ydre betyder meget, og det er her den smukke make up virkelig kan gøre sit, for at frembringe det bedste i dit ansigt.
Mascara og øjenskygge får øjnene til at shine endnu mere og vinder på den lange bane. Mascara er for de fleste kvinder et must, lidt ligesom et par gode jeans. Øjenskygge derimod kan man ofte bedre, undlade at tage på. Det er blot med til at give det ekstra touch til mascaraen. Man kan sagtens lægge en god fylde på sine vipper, uden det ser kunstigt og forkert ud. Ligeledes er det også spændende at lege lidt med farverne på øjenlågene.

En voldsomt makeup kan være nødvendig

Man ser ofte reklamer, ugeblade og på de sociale medier, at modeller har en overdrevet makeup på. Især på tv og i spot light er det vigtigt, for at modstå det skarpe lys, som ellers “falmer” ens makeup. Dertil kommer at man vil skabe ekstra opmærksomhed, og det gøres nemt med en flot og pang makeup. Meget ofte ser man at modellerne får påført forskellige farvenuancer i ansigtet, og gerne i meget betagende farver, så man virkelig får øje på dem.

Man kan synes, at det klæder andre, med fx. en blå øjenskygge op til øjenbrynet. Når man så selv står foran spejlet bliver man måske i tvivl om det harmonerer på samme måde, hos en selv.
Der findes mange farver, typer og variationer af mascara og øjenskygge, som er en nødvendighed i denne verden. Vi er alle forskellige og med det ublu af ønsker og behov. Så vi har ofte en mening, hvad vi synes vores produkter skal kunne og hvilket syn de skal efterlade. Derfor er det dejligt, at der findes et bredt udvalg i disse kategorier, så man ikke behøver at gå på kompromis når det gælder sit udseende.

Inden man går på online jagt, er det godt at vide lidt om produktets kunnen, og på forhånd danne sig et indtryk af, hvilket resultat man ønsker at ende op med. Det efterlader det bedste resultat, når man fremhæver sine øjne, og bare udviser udstråling. Det er trods alt værd at huske på, at det ofte er øjet der fanger ens første blik.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results