Pudder

Pudder hjælper til en afbalanceret makeup

Pudder kan nemt blive din ven, især hvis du gerne vil lave en god bund for en flot makeup. Det kan være at foundation bliver for meget shine, eller du blot ønsker en mere mat bund. Netop her kan pudder være et godt valg, der er nemlig mange muligheder til det man har behov for.

Viser alle 5 resultater

Hvilken fordel er der ved at bruge pudder?

Pudder er en bronzer, som er hurtigt og let at anvende. Farven kan nemt bygges op, så man opnår den helt rigtige glæd, som passer til ens look. En pudder anvendes stort set hele året, så man kan bibeholde sin flotte glød længe. Det er en fantastisk løsning at bruge pudder, til at fremhæve ens naturlige kulør. For at bibeholde den, anbefales det dog, at man ikke vælger en variant der adskiller sig mere end to farve toner fra ens naturlige kulør.

Pudderkvast eller pudderbørste?

Det er svært at vælge om det skal være en kvast eller en børste, og hvilket resultat bliver bedst. En pudderkvast bruges når man vil sikre sig et look, hvor resultatet er mat – da det er noget lettere at presse pudderen fast i ansigtet, så man kan holde det matte look længst tid og derved få det bedste resultat. Pudderbørsten derimod bruges, når man ønsker at sætte sin foundation eller concealer let med bløde bevægelser. Du undgår bl.a. på denne måde at se pudret ud, men derimod fremstå med et let skinnede og frisk touch.

Valg af pudder konsistens

Der findes to varianter af puder, der er den løse og den faste.
Når man ønsker at matte den våde eller cremet foundation, fungerer den løse pudder specielt godt. Den formår at blive siddende hele dagen og bibeholder den matte effekt. Den er rigtig god at bruge sammen med en pudderkvast, for at få den optimale mattering og holdbarhed dagen lang.

En fast pudder er den bedste løsning, hvis det ikke skal tage så lang tid at putte på, og du gerne have den med dig i tasken. Den faste pudder er ligeledes også velegnet, hvis du lyst og mulighed for, at shine dig op i løbet af dagen. Den bliver taget på hjemmefra, og holder egentlig godt men nogle kan godt synes, at de trænger til et ekstra touch i løbet af dagen. Denne slags pudder sviner heller ikke nær så meget, og let at påføre.
Det bedste råd er at brug en pudderbørste med lette strøg, så giver den ofte det bedste resultat og pynter flot på huden. Hvis du derimod ønsker den maksimale udnyttelse af pudder effekten, bør du gå med en pudderkvast.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results