Parfume

Parfume klik på brandet du vil se

Duftdejligt.dk tilbyder et stort udvalg af parfumer fra de bedste og mest populære brands i verden. Vores sortiment har både kendte mærker og niche mærker og vi tilbyder både innovative dufte fra Escentric Molecules og Clean til de skønne Chanel bland andet Bleu de Chanel, Hugo boss parfume og brands som Ralph Lauren parfume.

Vi tilbyder mere end 100 forskellige mærker, så der er sikkert også noget for dig. Så uanset om du søger en Deodorant , Eau de Parfum eller Eau the Toilet, så er der muligheder.

Fri fragt på din parfume, klik den I kurven – helt uden binding

Husk at hos Duftdejligt.dk er det ikke kun billigt – vi har også masser af parfume tilbud. Men vigtigst er, det skal være nemt hos os. Derfor er fragten altid gratis og der er ingen binding. Så du handler det du har lyst til, og kan returneret i 30 dage, helt gratis. Det synes vi er nemt.

Parfume
Vis filtre

Vi udvider konstant vores sortiment

Når vi siger billig parfume, er det lidt forkert. For der er intet billigt i de dufte vi sælger, faktisk tværtimod. Parfume er noget ekstraordinært, for mange i dag er det nok en form for det daglige, men sådan har det ikke altid været. Når vi siger billig parfume – mener vi ægte som i 100% ægte mærke parfume, blot billigere end du finder det andre danske steder. Derfor skal du ikke være i tvivl når vi tilbyder skarpe priser, vi forhandler blot rigtig godt, og sikre en god lagerbeholdning, hvilket giver dig en bedre pris. Så handler du forhåbentligt hos os, og sådan hjælper vi hinanden.
For at det forsat er interessant, udvider vi konstant vores parfume sortiment. Vi er nemlig altid på udkig efter nye trends og udviklingen i verden. Vores ønske er jo, at gøre det attraktivt for dig at besøge vores shop, så du ikke får noget der er gået af mode og omvendt kan få lige det du mangler. Det er en svær opgave, men vi gør alt det vi kan – tro os. Det er derfor vi bland andet kan tilbyde et fornuftigt udvalg fra de kendte brands som Abercrombie & Fitch , Calvin Klein , Christian Dior , Diesel , Dolce & Gabbana , Karl Lagerfeld , Marc Jacobs , Tom Ford blot for at nævne nogle.

Parfume mærker til kvinder

Der er forskel på billig parfume til mænd, og kvinde parfume. Derfor har nogle mærker valgt at producer udelukkende kvinde dufte. I sortimentet vil du kunne finde disse dufte, og for at gøre det nemt, kan du bruge vores filter eller menupunktet ”dame parfume”, så ser du kun disse dufte. Du finder blandt andet mærker som Britney Spears, Christina Aguilera, Elizabeth Arden , Laura Biagiotti og Nicki Minaj.

Herre parfume

Præcist som til kvinder, finds der også brands der stort set kun producer here dufte. Disse mærker kan du også finde på vores shop. Vil du alligevel gerne se alle dufte men kun til herre, vil vi anbefale du bruger menupunktet “Herre parfume”. Du finder mest here dufte under følgende brands Bentley, Christiano Ronaldo, David Beckham , Ferrari, og Mercedes-Benz.