Parfume

Parfume klik dig ind på mærkerne herunder

Hos Duftdejligt.dk har vi et stort udvalg af parfumer fra de bedste og mest populære parfume-mærker i hele verden. Vi har alt fra de helt velkendte mærker som Hugo Boss og Chanel til de skønne niche parfumer som Creed, Aqua di Parma, Bond No. 9 og de mere innovative mærker som eksempelvis Escentric Molecules og Clean.

Vi har flere end 100 forskellige parfume-brands i vores sortiment, og du finder dem alle her på siden, så der må næsten med garanti være en duft, der passer til dig, uanset om du søger efter Deodorant, Eau de Parfum eller en Eau de Toilette. Du kan også bruge vores søgefunktion øverst på siden, hvis du ikke lige synes du finder det, du søger her. Du indtaster bare navnet på det parfume-mærke, du leder efter, og så får du vist alle resultater i en smart og overskuelig menu, hvor du også kan filtrere på pris og brand. Nemmere bliver det ikke!

Køb en velkendte parfume klik på mærkerne og køb helt uden binding

Husk at hos Duftdejligt.dk handler du billigt, men du handler også sikkert. Vi er ærlige og seriøse, og du oplever ingen binding eller skjulte gebyr. Kort sagt, ærlighed, ægte produkter, billige priser og høj kundeservice, det er sådan vi gerne vil huskes. Køber du for mere end kr. 499, sender vi din pakke helt uden fragt.

Ønsker du rabat på din næste parfume fra dit yndlings parfume-mærke, så hold øje med vores tilbud, på siden kan se aktuelle tilbud også  når vi kører kampagner i anledning af højtider og mærkedage.

Parfume
Vis filtre
Vis filtre

Vi udvider hele tiden vores sortiment af parfume

Selvom vi har mange parfume-mærker på lager, gør vi meget ud af hele tiden at udvide vores udvalg og være på forkant med nye brands fra hele verden. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste tendenser og brands, når du browser dig igennem vores parfume sortiment.

På nuværende tidspunkt indeholder vores udvalg parfumer fra velkendte mærker som Abercrombie & Fitch, Adidas, Bruno Banani, Calvin Klein, Christian Dior, Diesel, Dolce&Gabbana, Givenchy, Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Tom Ford og mange flere.

Parfume-mærker til kvinder

Der er forskel på parfumer til herre og parfumer til damer, selvom nogle parfume-mærker producerer parfumer til både kvinder og mænd. I vores sortiment finder du en række parfume-mærker, der har specialiseret sig i at udvikle velduftende og feminine parfumer til kvinder. Herunder Britney Spears, Avril Lavigne, Christina Aguilera, Elizabeth Arden, Gloria Vanderbilt, Laura Biagiotti, Nicki Minaj og mange flere.

Parfume-mærker til mænd

Ligesom der er parfume-brands, der har specialiseret sig i at udvikle parfumer primært til kvinder, går det naturligvis også den anden vej. Vi har ligeledes et stort udvalg af parfume-mærker, der oser af maskulinitet og henvender sig til mænd. Her kan nævnes Bentley, Christiano Ronaldo, David Beckham, Ferrari, Jaguar, Jay-Z, Lamborghini, Mercedes-Benz og mange flere.

Savner du et parfume-mærke?

Skulle der være et parfume-mærke, du ikke kan finde her, så skal du være velkommen til at kontakte os på vores kontakt formular – her, så undersøger vi, om det er noget, vi kan bestille hjem. Alternativt kan vi naturligvis altid hjælpe dig med at finde en parfume fra et andet mærke, der minder om den, du søger.