Adolfo Dominguez

Adolfo Dominguez Parfume

En en parfume duft der best beskrives som en eksklusiv og elegant duft. En parfume som findes i rigtig mange forskellige duftvarianter.
Adolfo Dominguez parfume laves i samarbejde med Joan Bruses og Puig. Ønsker du en parfume af høj kvalitet og forførende noter, så er dette en rigtig godt bud på en eksklusiv duft.

 

Adolfo-dominguez-parfume
Vis filtre

Viser alle 9 resultater

Vis filtre

Viser alle 9 resultater

Sådan blev brandet til

Den spanske modedesigner Adolfo Dominguez ehar brugt sit eget navn som brand for sin parfumeserie. Designeren blev født i 1950 og er opvokset i Spanien, han flyttede til Paris som ung, for at studere kunst og film.
Da han gjorde sit indtog på den spanske modescene, var det med inspiration fra japansk design, hvor han fandt inspiration til at skabe designs baseret på friheden ved det simple. I 1976 lancerede han den første herrekollektion, og siden da er Adolfo Dominguez især blevet kendt for sit slogan ”the wrinkle is beautiful”, som blev brugt under hans første kollektion til kvinder i 1984.

Kollektionen hyldede det naturlige, og hvordan tøjet naturligt sidder og krøller på kroppen. Foruden tøj er navnet også kendt for sine mange parfumer til kvinder og mænd.