Agent Provocateur

Agent Provocateur parfume startede som undertøj

Agent Provocateur parfume betyder ikke at det er kvindelige agenter som arbejder i firmaet. Men trods alt, er der intet andet ord som beskriver disse parfumer bedre end ord som forførende og mystiske.

De har modtaget store priser for deres parfumer, specielt den første parfume Agent Provocateur Parfume, er en klassisk Eau de Parfume duft. Som navnet antyder er Agent Provocateur en provokerende, sensuelt og forførende kvinde parfume, som er tiltænkt kvinden der vil fejre det feminine og hylde sensualiteten.

Agent-provocateur-parfume
Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Fra undertøj og store mode priser til velduft

Agent Provocateur var oprindelig en succesrig britisk lingeri forretning, der efter stor succes begyndte at fremstille parfumer og anden kosmetik i 2000. Det hele blev grundlagt i London tilbage i 1994 af Joe Corre og Serena Rees, som med passion for Lingeri begyndte at producere lækre kollektioner i den bedste kvalitet.
Deres lingeri har været en stor succes og er i dag et anderkendt mærke, men de har bestemt også gjort et succesfuldt indtog i parfumebranchen siden de startede med til tilføre parfume, skønhedsprodukter og tilbehør til sortimentet. Agent Provocateur er specielt kendt for sit håndværk, pasform og materialer til at skabe sensuelle og legende produkter.

I årenes løb er Agent Provocateur også blevet kendt for sin kontroversielle reklamer med stjerner som Kylie Minogue og Maggie Gyllenhaal som kendte reklame figurer. Udtrykket ”Agent Provocateur” kommer fra Frankrig og henviser til forførende agenter der med seksuelle undertoner fik lokket information ud af fjenden.