Alexander McQueen

Parfume til kvinder fra Alexander McQueen

En designer som på mange måder, igennem hans kreationer af både parfume og tøj, skabte sig selv et omdømme, på både godt og ondt.
Slutningen blev desværre at Alexander McQueen besluttede at tage sit eget liv i februar 2010. Et ikon som vil være husket og savnet både af hans nære og hele modeverden.

Alexander-mcqueen-parfume
Vis filtre

Viser alle 2 resultater

Vis filtre

Viser alle 2 resultater

En utraditionel tilgang – der gav respekt

Modedesigneren Lee Alexander McQueen fra England, der blev født i 1969, har tidligere været ansat hos Givenchy som chefdesigner. Allerede som 16 årig forlod han skolen, hvorefter han var bevidst om sit mål, nemlig at blive en kendt designer.
Med flere store, opsigtvækkende og dramatiske kreationer bag sig, opnåede han stor anerkendelse, og store stjerner som både Rihanna og Lady Gaga har båret hans kreationer.

Han var en designer med en kontroversiel tilgang til denne modeverden, og brugte for eksempel i 1998, bil robotter til at oversprøjte hvide bomulds kjoler i hans show. Det var også ved dette show han brugte en invalid model til at gå catwalk med et træben. Men det var om noget, nok denne tilgang og afstandstagen der gav ham den prestigefulde titel ”British Desginer of the year” i både ’96, ’97 og 2001.