Alyssa Ashley

Alyssa Ashley parfume startede med sin første parfume i 1968. Det var den erotiske Alyssa Ashley musk parfume, som kendes for at være en mystisk duft til mænd og kvinder. Duften er skabt af blomster, med inspiration fra flower-power tiden, og indeholder orientalsk ædle træ, friske blomst som jasmin, rose og violet samt moskus.

Med denne duft tiltrækker kvinder enhver mand, og den moderne hvide musk, som er efterfølgeren til den klassiske moskusparfume, forbliver tro mod det forførende koncept og fortryller de unge dufte af moderne kvindelighed. Det bliver bare ikke mere uimodståeligt.

Alyssa Ashley
Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Alyssa Ashley parfume fra en kunstner med datterens navn

Alyssa Ashley blev skabt af en kunstner i 1960’erne. Han betragter sig selv som en moderne kunstner og har igennem sit arbejde og lidenskab skabt flotte emballage designs. Det var her hans lidenskab for parfume blev skabt.
Hans yngste datter hed Alyssa, og Ashley er var hendes kælenavn, derfra stammer brand navnet til Alyssa Ashley parfume, som siden skabelsen har været førende inden for parfumemode og bliver stærkere for hver dag. Der bliver stadig skabt flere trendy modeprodukter, som kun består af de bedste ingredienser.
Alyssa Ashley blander orientalsk duft med animalske ingredienser og forædler dem med både tropiske og eksotiske noter. Flere af parfume duftene minder mange om det der skete i barndommen og henleder tankerne på en behagelig og afslappet følelse. Dette er især vigtigt i vores travle hverdag og derfor bør en usædvanlige og uimodståelige parfume fra Alyssa Ashley betragtes som en inspiration til det afslappende.