Antonio Banderas

Antonio Banderas parfume er kvalitet med en spændende, forførende og charmerende intensitet. Det er netop dette som disse herre parfumer byder på, der klæder mange mænd. Det er parfumer som afspejler lidt drenge drømmen, om at kunne det hele og i parfumen Blue Seduction mærker man også den maritime verden, med saltvand og frisk sommer blanding af melon, mynte og grøn æble.

Det er netop friskheden og de sensuelle noter som er kendetegnet i Antonio Banderas parfumer og det er uanset om det er de friske og sommeragtige eller mere krydret og aftenpræget parfumevarianter der tænkes på.

antonio-banderas-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 16 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 16 resultater

Antonio Banderas Parfumer

Den første herre parfume Diavolo blev skabt i 1997, hvor han selv spillede djævlen i reklamefilmen. Denne rolle har han naturligt taget flere gange. Men hvem kan også præsentere en parfume bedre, end herren som man får en smule af hver gang, selv kan gøre det? I reklamen for parfumen King of Seduction, ankommer han til fest på en motorcykel og finder den smukke Estelle Crow, hvorefter de hopper ud fra en klippe og forsvinder i en speedbåd.

Det skal dog også nævnes at Antonio Banderas ikke kun har herre parfume i sortimentet, men også flere ganske sensuelle og lækre parfumer til kvinder.

Hvem er Antonio Banderas

Antonio Banderas –er født spansk. Han er kendt fra som skuespiller, stemme indtalinger til forskellige animations film, instruktør og som producer. Han indtog Hollywood med sin charme og er i dag et af de mest kendte ansigter fra Spanien. Han har i sin karriere lavet mange film som både Desperado, Never to talk to Strangers, Evita, The 13th warrior og lagt stemme til blandt andet katten i Shrek. Listen er lang og imponerende og han har også vundet flere priser for sit skuespil. Han har også formået at overføre sin popularitet til parfume verdenen. Han har nemlig skabt et image, som mange gerne vil sidestilles med og netop dette bruges i hans mange parfumer. Derfor startede Antonio Banderas og det spanske parfumefirma Puig også et samarbejde i 1997.

I dag er det blevet til mere end 40 forskellige parfume varianter fra Antonio Banderas Parfume. Den charme og mystik, man finder i en Antonio Banderas Parfume er netop svarende til den mystik der kan være om hans person, en forstiling om, at alt lykkes på en charmerende og uovervindelig måde. Det er også på den tillokkende måde han beskriver sin egen oplevelse af parfumeverdenen. Han fortæller at hans egen fascination skete i en ung alder, og det minder ham om at komme hjem og et tilbageblik på hans skoletid, det første kys og hjemmet i Malaga. Duften fra parfume kan få minderne om hans rødder og hvem han er, til at blomstre, og det er netop disse tanker der ligger i hans parfume varianter. Sagt kort, et spray fra en Antonio Banderas Parfume er som at få en smule af charmøren selv, på sig.