Aramis

Den første duft fra Aramis blev lanceret i 1964 og er stadig i dag et symbol på klassisk og raffineret maskulinitet.
Mærket er et klassisk mærke inden for parfume og hudpleje. Det er et af de ældste brand fra Estee Lauder Company, og Aramis blev introduceret i 1964. Det var lanceret med henblik på at tilbyde en af de første komplette linjer af plejeprodukter, skabt specielt til mænd.

Viser alle 8 resultater

Aramis parfume en rigtig klassiker.

Det blev opkaldt efter en musketter med samme navn. Linjen omfattede barberingsskum, hudplejeprodukter og skønne velkendt Aramis parfume. I de følgende årtier blev Estee Lauder et skønheds imperium på flere milliarder dollars, og Aramis aftershave blev et af deres vigtigste aktiver.

Mærket har siden første parfume skabt velkendte dufte

Deres dufte har altid være velkendte med den klassiske tilgang. Især den oprindelige duft Aramis som blev lanceret i 1966, er blevet favorit igennem flere herre generationer. Duften blev en enorm succes og banebrydende duft, da den først blev frigivet i 1960'erne. Den var en af de første aftershaves af høj kvalitet, som endte med at blive solgt i stormagasiner. Den træagtig cologne med noter af læder, græs og krydret kanel blev virkelig populær.

Dette skyldes delvist det faktum, at den direkte og nede-på jorden, maskuline karakter var let at forene sig mig. Det er stadig en af de mest populære dufter for mænd i Storbritannien.
Den er selvfølgelig dukket op nyere versioner af den originale duft, og alle appellerer til sanserne på deres egen måde. Uanset om du ønsker et klassisk, friskt eller mere moderne ungdommeligt udtryk, kan du let finde parfumer fra dette brand.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results