Avril Lavigne

Avril Lavigne parfume, vildskab og sensuelle noter i ungdommelige klæder

Avril Lavigne Parfume er det ungdommelige brand for den oprørske teenager, der elsker pop-punk, glitter og glamour på en cool måde. Avril Lavigne er meget begejstret for farverne lyserøde og sort, hvilket især bemærkes i parfume flakonerne, der vil pryder enhver piges sminkebord. Avril Lavigne parfumerne er lette, blomsterinspirerede og ungdommelige, ligesom Avril Lavigne selv fortrækker dem.

Avril Lavigne
Vis filtre

Viser et enkelt resultat

Vis filtre

Viser et enkelt resultat

Vellykket parfumer siden 2009

Avril Lavigne har lanceret vellykkede kvindelige parfumer siden 2009, hvor den første Avril Lavigne parfume Black Star kom på markedet og som senere er blevet en prisbelønnet parfume. Black Star parfume kombinerer en frugtagtig topnote med en blomstret bundnote, baseret på en base af chokolade, vanille, sandeltræ og moskus.

Året efter blev den blomster og frugtagtige parfume Forbidden Rose lanceret, den er præsenteret i en violet parfume flaske dekoreret med en sort rose på hætten. Duftenes øverste noter består af rødt æble og fersken, som komplementeres af krydret pebernote der smelter sammen med nuancer fra Granny Smith, Heliotrop og Lotus. Det hele er forankret i en varm bund af mexicansk chokolade, vanilje og sandeltræ.

Den sødere og friskere Wild Rose stammer fra 2011 og er lanceret i den samme flaske blot som en lyserød udgave. Avril Lavigne parfume udgives i samarbejde med Procter & Gamble.

En selvlært musiker med talent og forståelse – Avril Lavigne

Avril Lavigne er en canadisk popstjerne, der er blevet en af de største stjerner i verden, hun har med hits som Complicated og Skaterboy hittet på verdens hitlister siden hendes gennembrud i 2002.
Den selvlærte musiker Avril Lavigne blev født i Ontario, Canada. Avril Lavigne voksede op i Canada og var interesseret i musik allerede fra en tidlig alder. Hun lærte sig selv at spille tre instrumenter og lige fra starten begyndte hun at skrive sine egne sange.
I en alder af 16 underskrev hun sin første pladekontrakt, hvorefter hun besluttede at forlade skolen og koncentrere sig om sin musik. Som teenager havde hun allerede spillet med nogle af landets store navne inden for country musikken så som Shania Twain.

Avril Lavignes debutsingel Complicated blev straks et hit og banede vejen for en succesrig karriere. Hendes debutalbum Let Go fra 2002 gjorde hende til en internationalt berømt superstjerne. I dag har hun været nomineret til 8 Grammy Awards og solgte mere end 40 millioner albums verden over. Hun har udgivet 5 succesrige albums og flere nummer 1 hits som sangene Boyfriend, Hello Kitty og I’m With You. Lavigne var også medforfatter til Kelly Clarksons hit Breakaway og var involveret i lydsporet til Tim Burtons Alice in Wonderland.