Biotherm

Biotherm parfume og resten af deres produkter, har været skabt med førende teknologi inden for hudpleje siden 1952. Deres produkter har altid været skabt med en naturligt tilgang og hvor fokus på naturlige ingredienser har været essensen. Naturen er en kilde til blandt wellness og velbefindende, og takket være brugen af naturlige ingredienser, udnytter Biotherm disse muligheder i produkterne.
Alle produkter giver dig mulighed for, at få synlige hudforbedringer på den mest naturlige måde.

Viser alle 11 resultater

Turné til “ungdommens kilde” med Biotherm

Biotherm har et hjerte der stammer fra termiske kilder, en unik hudplejefilosofi. Hele historien stammer fra kildernes helbredende virkning på romerske krigere. Men også fra det faktum, at kvinder i middelalderen brugte varme kilder til at opnå en yngre hudfarve. Kilder blev kendt som 'ungdommens springvand', fordi svømning her angiveligt gjorde huden glattere og blødere.

Biotherm parfume banebrydende kropspleje

Da kilderne i 1950'erne blev brugt som en form for en termisk swimmingpool, gjorde læge, Dr. Jos Jullien, opmærksom på et specielt stof i overfladen af vandet. Det viste sig at være den såkaldte “Life Plankton”. Et stof som har regenerativ styrke og derfor et stort potentiale som ”healende” hudplejeprodukt. Dette potentiale er blevet udgangspunktet for Biotherm hudpleje, og i dag udnyttes potentialet fuldt ud i alle produkter.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results