Biotherm

Biotherm parfume banebrydende kropspleje

Biotherm parfume og resten af deres produkter, har været skabt med førende teknologi inden for hudpleje siden 1952. Deres produkter har altid været skabt med en naturligt tilgang og hvor fokus på naturlige ingredienser har været essensen. Naturen er en kilde til blandt wellness og velbefindende, og takket være brugen af naturlige ingredienser, udnytter Biotherm disse muligheder i produkterne.

Alle produkter giver dig mulighed for, at få synlige hudforbedringer på den mest naturlige måde.
Det er præcis disse egenskaber som er overført i Biotherm parfume, som giver velbag, skøn duft og holdbarhed hele dagen, baseret på naturlige ingredienser.

Biotherm-parfume
Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Turné til “ungdommens kilde” med Biotherm

Biotherm har et hjerte der stammer fra termiske kilder, en unik hudplejefilosofi. Hele historien stammer fra kildernes helbredende virkning på romerske krigere. Men også fra det faktum, at kvinder i middelalderen brugte varme kilder til at opnå en yngre hudfarve. Kilder blev kendt som ‘ungdommens springvand’, fordi svømning her angiveligt gjorde huden glattere og blødere.

Men hvorfor er kilderne så effektive på huden?

Da kilderne i 1950’erne blev brugt som en form for en termisk swimmingpool, gjorde læge, Dr. Jos Jullien, opmærksom på et specielt stof i overfladen af vandet. Det viste sig at være den såkaldte “Life Plankton”. Et stof som har regenerativ styrke og derfor et stort potentiale som ”healende” hudplejeprodukt. Dette potentiale er blevet udgangspunktet for Biotherm hudpleje, og i dag udnyttes potentialet fuldt ud i alle produkter.