Bond No 9

Bond No 9 blev skabt i bydelen SoHo på øen Manhattan i New York.
Mærket ser meget højtråbende og farverigt ud i dag, selvom der oprindeligt kun var en parfume. I dag finder du en langt række farverig og skønne parfumer. De er især slående på grund af parfumeflaskerne, der i sig bæger en fantastisk udstråling

Mærket blev opkaldt efter hovedbutikken på 9 Bond Street i Manhattan NoHo-distriktet. Det var første gang i parfumehistorien, at der som en ”gave” til en storby blev lanceret en stor komplet parfumekollektion. Alle duftene fra Bond No 9 er tematisk dedikeret til byen New York. Der er adskillige parfumer, der er opkaldt efter de forskellige New York City distrikter. Samlingen af parfumerne til kvinder, mænd og unisex har en dobbelt mission. Det er en ny måde at skabe parfume og karakterisere hvert New York-distrikt med sin egen duft.

Bond nr. 9 er et alsidigt mærke, og du får adskillige duftkreationer af høj kvalitet i deres kollektion. Specielt emballagen til Bond nr. 9 er spændende og aldrig ensformig. Flaskerne henleder opmærksomheden og fremstår som munter og farverige. Bond No 9 brandet har mange ideer til form og koncept og mange af flaskerne har et maritimt udseende, andre har en påfugl dekoreret med stjerner, polka prikker eller en ren håndskrift. Bond nr. 9 er smuk og ser utrolig smuk ud overalt.

Bond No 9
Vis Filtre

Viser 1–12 af 13 resultater

Vis Filtre

Viser 1–12 af 13 resultater