Britney Spears

Britney Spears Parfume

Britney Spears har skabt en skøn række parfumer, en duft serie som afspejler den store succes Britney Spears har haft igennem tiden. Britney Spears Curious parfume var hendes første duft som blev lanceret i 2014. Efterfølgende er hendes parfume Britney Spears fantasy blev en kæmpe succes, duften der er inspireret af eventyr.

Så søger du en billig kvinde parfume, bør du kigge nærmere på denne kategori af parfumer. For tanken bag lancering af Britney Spears parfume som er et samarbejde med Elizabeth Arden, er at alle kvinder skal have råd til en kvalitets parfume.

Britney spears parfume
Vis filtre

Viser alle 22 resultater

Vis filtre

Viser alle 22 resultater

Men hvem er Britney Spears?

En af de største kvindelige berømtheder i det 21. århundrede, en kvinde som på få leve år, blev kendt som et ikon og viljestærk kvinde.

Britney Spears blev født i 1981 og som bare 11 årig, var hun i gang med at blive kendt og berømt inden for underholdningsbranchen. Hun var 16 år og blev tilbudt en pladekontrakt. Hun slog igennem 90’erne til med nogle af de bedst solgte hits og albums inden for popmusikken.

Britney Spears fik trods sin unge alder absolut slået sit navn fast, med mere end 10 millioner solgte eksemplar af sit første album. Det skete på bare det første år. Mere end 20 år senere er hun stadigvæk den popmusiker som har rekorden af det bedst sælgende debut album nogensinde.

Hendes evner har vist sig at være mange, og hun forstår at udnytte sin talenter og succes. Britney Spears har udover sang vist talenter inden for dans, skuespil og som forfatter, sidst men ikke mindst er hun en dygtig forretningskvinde.

Hun har altid elsket opmærksomheden og den berømmelse hun fik skabt som kendis. Det samme gjorde medierne og derfor har hun ofte været i deres søgelys, så snart det har været det mindste at skrive om. Et klart bevis på, at hun er en kendis der er i en klasse for sig.

Kvinde Parfumen med kvalitet

Med sit store navn og den branding hun igennem årene havde skabt, måtte kunne omsættes til penge. Så forretningskvinden så et glimt at nemhed, og synes hendes fans manglede lidt mere af hende. Derfor lancerede hun Britney Spears Parfume i 2004, det gjorde hun som fortale med Elizabeth Arden parfumer. Den første kvinde parfume fra Britney Spears var Curious som blev en romantisk, glad, frisk og frugtig dame duft. En parfume som er tiltænkt en selvstændig og stilbevidst kvinde der ikke er bange for at tage chancer. Præcis som navnet Curious indikere, en kvinde som er præget af nysgerrighed.

Hendes parfume Britney Spears Curious blev en kæmpe succes. Faktisk slog parfumen alle rekorder for bedst sælgende kendis parfume på blot en uge. Britney Spears parfume blev dermed slået fast som et navn på den internationale parfume scene, og siden med stor succes. Britney har nemlig udviklet parfumer år efter år siden 2004 og flere af dem med stor succes. Udover Curious kan man også nævne Circus Fantasy, Private Show. Det er også værd at nævne den første fantasy – Britney Spears parfume fantasy. En unik duft med søde og sensuelle noter der lokker omgivelserne, en parfume som er inspireret af eventyr med en sød kant.

Leder du derfor efter en kvinde parfume især til det yngre publikum, kan disse være et godt valg. Mange opfatter hendes parfumer som et sikkert kvalitets valg inden for segmentet “billige parfumer til kvinder”.

Tanken bag parfumerne fra Britney er nemlig at alle skal have råd til parfume i høj kvalitet. Derfor er intet overladt til  tilfældigheden, når hun selv følger alle processer, når det udvikles nye dufte. Hun er derfor involveret i alt lige fra idé, til skabelsen af parfumen, ja ned i alle detaljer er hun med.