Britney Spears

Britney Spears Parfume

En parfume serie som afspejler den store succes Britney Spears har haft igennem tiden. Hendes parfume serie som startede i 2004 med Britney Spears Curios, der slog alle rekorder og siden da, har været hendes absolut bedst sælgende parfume. Den efterfølgende succes er forsat med blandt andet Britney Spears Fantasy som er inspireret af eventyr.

Så søger du en billig kvinde parfume, bør du kigge nærmere på denne kategori af parfumer. For tanken bag lancering af Britney Spears parfume som er et samarbejde med Elizabeth Arden, er at alle kvinder skal have råd til en kvalitets parfume.

Britney spears parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 22 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 22 resultater

Men hvem er Britney Spears?

En af de største kvindelige berømtheder i det 21. århundrede, en kvinde som på få leve år, blev kendt som et ikon og viljestærk kvinde.

Britney Spears blev født i 1981 og som bare 11 årig, var hun i gang med at blive kendt og berømt inden for underholdningsbranchen. Hun blev allerede som 16 årig tilbudt en pladekontrakt og hittet igennem 90’erne med nogle af de bedst solgte hits og albums inden for popmusikken.

Britney Spears fik trods sin unge alder absolut slået sit navn fast. Hun solgte mere end 10 millioner eksemplar af sit første album på bare det første år, og hun er stadigvæk mere end 20 år efter den popmusiker som har rekorden af det bedst sælgende debut album nogensinde.

Hendes evner har vist sig at være mange, og hun forstår at udnytte sin talenter og succes. Britney Spears har udover sang vist talenter inden for dans, skuespil og som forfatter, sidst men ikke mindst er hun en dygtig forretningskvinde.

Derfor kan man også opleve produkter som bøger, videoer, dukker, tøj og ikke mindst parfume i hendes brand.
Hun har altid elsket opmærksomheden og den berømmelse hun fik skabt som kendis. Det samme gjorde medierne og derfor har hun ofte været i deres søgelys, så snart det har været det mindste at skrive om. Et klart bevis på, at hun er en kendis der er i en klasse for sig.

Kvinde Parfumen med kvalitet

Med sit store navn og den branding hun igennem årene havde skabt, måtte kunne omsættes til penge. Så forretningskvinden så et glimt at nemhed, og synes hendes fans manglede lidt mere af hende. Derfor lancerede hun Britney Spears Parfume i 2004, det gjorde hun som fortale med Elizabeth Arden parfumer. Den først kvinde parfume fra Britney Spears var Curious som blev en romantisk, glad, frisk og frugtig dame duft. En parfume som er tiltænkt en selvstændig og stilbevidst kvinde som ikke er bange for at tage chancer og som navnet Curious indikere en kvinde som er præget af nysgerrighed.

 

Britney Spears Curious blev en kæmpe succes og faktisk slog parfumen alle rekorder for bedst sælgende kendis parfume, og gjorde det på blot en uge. Britney Spears parfume blev dermed slået fast som et navn på den internationale parfume scene, og har også siden gjort det super godt. Britney har nemlig udviklet parfumer år efter år siden 2004 og flere af dem med stor succes. Udover Curious kan man også nævne Circus Fantasy, Private Show men især er det værd at nævne den første fantasy – Britney Spears Fantasy, der er en unik duft med søde og sensuelle noter der lokker omgivelserne, en parfume som er inspireret af eventyr med en sød kant.

Så leder du efter en kvinde parfume især til det yngre publikum, kan disse være et godt valg. Mange yngre damer opfatter nemlig Britney Spears parfumer som et sikkert kvalitets valg inden for billige parfumer til kvinder.

Tanken bag parfumerne er nemlig at alle skal have råd til parfume i høj kvalitet, og hos Britney er intet overladt til tilfældigheden, for hun følger selv nøje processen når det udvikles nye dufte, og hun er derfor involveret i alt lige fra idé til skabelsen af parfumen, ja helt ned i detaljen om hvordan udtrykket i parfume flasken skal være.