Bruno Banani

Bruno Banani parfume, eventyrligt og sexet

Bruno Banani parfume stammer fra det tysk brand af samme navn. Det har fået en form for tilbedelse med sit eventyrlige image og ”vi kan alt” holdning. Med denne performance har Bruno Banani vist, at det er et brand, der tør skille sig ud. Det samme er tilfældet med deres parfume, som tiltaler mange mænd og kvinder, folk med personlig stil og attitude.
Måske skal parfume hjælpe med dit mål og være dit hemmelige våben, så du griber muligheden, måske ønsker du være endnu mere elegant, mystisk, selvsikker, en personlighed der tør vige fra begrænsningerne. Uanset hvem du er, er der bestemt en Bruno Banani parfume der kan supplere din type og udstråling.

bruno-banani-parfume
Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Bruno Banani parfume er en duft med attitude

En af nutidens mest succesrige moderne parfumeproducenter stammede fra et insolvent tekstilselskab, det er historien om Bruno Banani. Det tyske firma er nu meget kendt for sine elegante og tiltagende parfumer, så meget at det er realistisk år efter år, at sættes nye mål for deres salgstal og udvikling.

De har lanceret parfume kollektioner med kendte navne som “Woman“, “Dangerous Man” eller “Magic Man“, kollektioner som har skabt deres brand anerkendelse i mange lande rundt om i verden. Både kvinder og mænd kan nyde ekstravagante dufte af høj kvalitet, faktisk er det nemt for alle at finde det som de søges. Samtidig er der stor fokus på det globale markedsom gennem reklamekampagner som tv-spots er med til at promovere det tyske kvalitets brand endnu mere. Bruno Banani parfume vokser til en større og større parfumemærke, takket været deres holdning og kvalitet. Hos Duft Dejligt har vi fundet et udvalg som sælges billigt, så du nemt og enkelt kan duft dejligt af Bruno Banani uden at tømmer lommerne.

Det hele startede i 1993 da tekstilvirksomheden måtte gå konkurs. Herefter blev det frække tyske brand Bruno Banani grundlagt. Et banebrydende brand der siden har opnået kultstatus med sit eventyrlige image. Den globale efterspørgsel efter mærket stiger støt, og i begyndelsen af det nye årtusinde lancerede man det første ur på markedet under navnet Bruno Banani. Et ur, der kan håndtere enhver sportslig situation. Altså endnu et produkt der bevidner om en tilgang hvor eventyr, ustoppelige tanker og attitude, præger og motivere Bruno Banani på en ekspanderende måde.