Burberry

Burberry Parfume
Burberry som er et kendte brand et sandt mode ikon, og en af de helt store aktøre på den engelsk mode scene. Et luksus brand der er globalt kendt for sine ikonisk tern og trench coats. Deres design kan absolut beskrives som tidsløst, med en eminent kvalitet. Burberry har absolut sat sit aftryk med deres mode mærke, et aftryk der har præget mode industrien og catwalk’en i årevis.

Sortimentet fra det engelske brand har alt fra tøj, tasker og tørklæde til make-up og parfumer. Uanset produkt er du sikret den samme overtruffen kvalitet som man ikke tager fejl af.

Burberry-parfume
Show Filters

Viser alle 37 resultater

Show Filters

Viser alle 37 resultater

Burberry parfume når kvaliteten skal være høj

Duftdejligt.dk fører et stort udvalg af de lækre ikoniske parfumer. Kvaliten i dette engelske brand er super høj, og du finder nemt en duft til din personlighed. Duftene finder man både som herre parfume og dame varianter. De lancerede i 2014 den nye ikoniske parfume-serie “My Burberry”, som er udviklet af master perfumer Francis Kurkdijan. Efterfølgende fulgte My Burberry Blush efter, og alle med parfumerne med samme tidsløse, sensuelle og forførende duft noter. Lad dig inspirere af alle vores Burberry parfumer i kategorien og find en favorit så du kan duft dejligt samtidig med at du spare penge.