Burberry parfume er af samme navn, som det kendte engelske brand med de ikoniske tern der er synonym for ren luksus. Et af de helt store brand på den internationale modescene. Burberry parfume er et luksus brand der er globalt kendt for sine ikonisk tern og trench coats. Deres design kan absolut beskrives som tidsløst, med en eminent kvalitet. Burberry har absolut sat sit aftryk med deres mode mærke, et aftryk der har præget mode industrien og catwalk’en i årevis.

Shop billigt på Duft Dejligt.dk

På vores shop har du mulighed for at finde alle de skønne parfumer og makeup produkter du ønsker i din hverdag.

Vi har samlet nogle af de mest eftertragtede varer, dem som du ikke normalt finder i danske detail forretninger og alle de niche produkter som mange bare ønsker sig.
Alle vores produkter er indkøbt igennem godkendte samarbejdsaftaler og dermed også 100% ægte produkter.

Herunder finder du vores kategorier, og under hver kategori kan der være yderligere inddelinger for at gøre det så overskueligt som muligt for dig.
Husk at vi altid har 30 dages gratis returret, så du kan nemt give en gave.
Vi er også E-mærker som en sikkerhed for dit køb, kan blive refunderet hvis du føler dig snydt.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

Burberry Parfume et sandt ikon

Sortimentet fra det engelske brand har alt fra tøj, tasker og tørklæde til make-up og parfumer. Uanset produkt er du sikret den samme overtruffen kvalitet som man ikke tager fejl af.

Duftdejligt.dk fører et stort udvalg af de lækre ikoniske parfumer fra det engelske brand. Kvaliteten fra brandet har altid været super høj, og du finder nemt en duft til din personlighed. Deres parfumer findes både som herre parfume og dame varianter. De lancerede i 2014 den nye ikoniske parfume-serie “My Burberry”, som er udviklet af master perfumer Francis Kurkdijan. Efterfølgende fulgte My Burberry Blush efter, og alle med parfumerne med samme tidsløse, sensuelle og forførende duft noter. Lad dig inspirere af alle vores Burberry parfumer i kategorien og find en favorit så du kan duft dejligt samtidig med at du spare penge.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results