Burberry

Burberry Parfume

Det kendte brand som er et sandt mode ikon, og en af de helt store aktøre på den engelsk mode scene. Et luksus brand der er globalt kendt for sine ikonisk tern og trench coats. Deres design kan absolut beskrives som tidsløst, med en eminent kvalitet. Burberry har absolut sat sit aftryk med deres mode mærke, et aftryk der har præget mode industrien og catwalk’en i årevis.

Sortimentet fra det engelske brand har alt fra tøj, tasker og tørklæde til make-up og parfumer. Uanset produkt er du sikret den samme overtruffen kvalitet som man ikke tager fejl af.

Duftdejligt.dk fører et stort udvalg af de lækre ikoniske parfumer. Du finder dem både som herre parfume og dame varianter. De lancerede i 2014 den nye ikoniske parfume-serie “My Burberry”, som er udviklet af master perfumer Francis Kurkdijan. Efterfølgende fulgte My Burberry Blush efter, og alle med parfumerne med samme tidsløse, sensuelle og forførende duft noter. Lad dig inspirere af alle vores Burberry parfumer i kategorien og find en favorit så du kan duft dejligt samtidig med at du spare penge.

Burberry
Show Filters

Viser 1–12 af 33 resultater