Cacharel

Cacharel parfume er et solidt samarbejde, mellem det franske brand og L’Oréal. Brandet blev grundlagt i 1962 af Jean Bousquet som et tøjmærke. Tøjkollektionerne har altid været præget af ungdom og meget feminine stærke farver. I 1975 begyndte Cacharel arbejdet med at lancere parfumer. Kulminationen var meget succesrig da Anais Anais blev lanceret som den første duft. Siden har Cacharel Eden, Lou Lou, Amor Amor og mange andre dufte fulgt efter.
I dag bruges parfumerne af især mange kvinder og er kendetegnet ved en feminin, farverig og genkendelig duft.

Viser alle 10 resultater

Cacharel parfume

Cacharel blev skabt i 1962 af designeren Jean Bousquet. Der er i øjeblikket 69 parfumer i deres sortiment, fordelt på begge køn. Den første Cacharel parfume blev lanceret i 1978, altså 3 år efter man startede arbejde og den seneste er fra 2018.

Fra tøjdesign på forsiden til kendte parfumer

Navnet Cacharel, et lokalt navn, kommer fra en lille lokal and som stammer fra Camargue-regionen, hvor Jean Bousquet kommer fra. Mærket sælger mode, tilbehør og parfume og fik det store genembrud, da deres design ramte forsiden af Elle i 1963. Derfra gik det stærkt, og mærket udviklede sig yderligere i 70'erne. Cacharel er stilmæssigt kendt for sin ungdommelige feminine stil.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results