Cacharel

Cacharel parfume – et succesfuldt samarbejde med L’Oréal

Cacharel parfume er et samarbejde, der har opstået mellem det franske brand og L’Oréal. Det franske brand blev grundlagt i 1962 af Jean Bousquet som et tøjmærke. Tøjkollektionerne har altid været præget af ungdom og meget feminine stærke farver.

I 1975 begyndte Cacharel arbejdet med at lancere parfumer. Kulminationen var meget succesrig da Anais Anais blev lanceret som den første duft. Siden har Cacharel Eden, Lou Lou, Amor Amor og mange andre dufte fulgt efter.
I dag bruges parfumerne af især mange kvinder og er kendetegnet ved en feminin, farverig og genkendelig duft.

cacharel-parfume
Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Fra tøjdesign på forsiden til kendte parfumer

Cacharel blev skabt i 1962 af designeren Jean Bousquet. Der er i øjeblikket 69 parfumer i deres sortiment, fordelt på begge køn. Den første Cacharel parfume blev lanceret i 1978, altså 3 år efter man startede arbejde og den seneste er fra 2018.

Navnet Cacharel, et lokalt navn, kommer fra en lille lokal and som stammer fra Camargue-regionen, hvor Jean Bousquet kommer fra. Mærket sælger mode, tilbehør og parfume og fik det store genembrud, da deres design ramte forsiden af Elle i 1963. Derfra gik det stærkt, og mærket udviklede sig yderligere i 70’erne. Cacharel er stilmæssigt kendt for sin ungdommelige feminine stil.