Carolina Herrera

Forførende og luksuriøs New York stil.
Den første parfume fra Carolina Herrera blev lanceret i 1988, og siden dengang har Carolina og House of Herrera skabt elegante tøj og parfume kollektioner. Kollektioner fra Carolina Herrera er skabt med et sofistikeret udtryk og ren gengivelse af New York på sin egen stilfulde måde. Et brand hvor Carolina formår med styrke og selvsikkerhed at illustrere hvordan modehuset absolut er synonym med raffineret elegance og tidløs stil. Der hersker ingen tvivl om det absolut rene, forførende og luksuriøs udtryk der er i deres design.

Viser alle 29 resultater

Carolina Herrera parfume – stedet er New York

Mange kender summen i New York og tiltrækningskraft, specielle stemningen i en by som aldrig sover. Måden byen kan skabe og inspirere folk med, er præcis sådan en kraft man oplever i en Carolina parfume. Specielt i hendes kvinde parfumer, opleves en feminin elegance som præsenteres på en respektfuld delikat måde.
Carolina Herrera parfumer er skabt med respekt for det mangfoldige. Det skal forstås som at alle mennesker, unge som ældre, har hver deres præference til en duft. Det vigtige er at duften komplimenterer ens udstråling, passer til det personlige, med respekt for det mangfoldige. Det er præcist dette hun kan, med et sortiment af parfumer som dufter himmelsk. Det specielle og unikke som gør Carolina Herrera parfume til manges favorit er, en præcis kombinationen af de rigtige ingredienser. Det skaber nemlig dufte som passer perfekt til mange forskellige mennesker, altså mangfoldige dufte som man kender det fra New York.

Inspirationen til C.H parfumer startede med Jasmin blomsten, det var netop denne ingrediens hun først opdagede til brug i kvinde parfumer. Det er nok ikke underligt, at hendes kærlighed til denne duft derfor er større. Måske forklaringen på hvorfor netop Jasmin blomster altid har fulgt Carolina Herrera. Symbolikken mellem House of Herrera og Jasmin blomster komplimenteres også flot. Blomsten er elegant, lys og sofistikeret præcist som man forbinder det med Herrera.

Fra C.H. 212 til Good Girl parfume og høje hæle

En sensuel duft, udstråling og elegance er absolut komplimenter til en Carolina Herrera parfume. Carolina har altid været troværdig og loyal i hendes skabelse, og vigtigheden i at forbrugeren kan finde det er lovet, er ikke uvæsentlig. Til tider har Carolina Herrera turde udfordre grænser, udforske nye muligheder med dufte, som er kendetegnet ved skønne og komplekse noter. Det er dog også kommet mere opmærksomhed på både udstråling og design.

Det startede med C.H. 212 Sexy som var en duft til kvinder, en kæmpe succes. Året efter blev duften lanceret til mænd. Siden har designet så udviklet sig, og det ses især med den nyeste duft fra Carolina Herrera.
De fleste kvinder kender historien om høje hæle, glamour, girls night out i New York og veninder der kan alt sammen.
4 veninder i New York blev kendt som Sex and the city. For de fleste betyder Sex and the City også – kjoler og høje hæle. En præcis elegance og skønhed, som ses i designet og den nyeste duft fra modehuset. Carolina Herrera parfume Good Girl, er en skøn forførende og sensuel kvinde parfume, leveret i en flot, elegant parfume flakon, udformet som en stilet hæl.

Grunden til at vælge en Carolina Herrera parfume er, evnen til at kombinere både fine, forførende, lette og mørke toner i sine parfumer. Hun skaber en sensuel note med tilpas elegance på samme tid, hvor der er plads til alle modsætninger. Hendes duft er altid indbegrebet af elegance og tidløs design, selv når de er pyntet med Swarovski sten og læder. For der skal være noget for enhver smag når det er Carolina Herrera.

Sydamerikanske temperament og amerikansk design – når alt er bedst

Herrera er modedesigner med venezuelansk/amerikansk baggrund født i 1939. Hun blev født i en velstillet familie og hendes mors lidenskab med at skabe en pige med disciplin og elegance, hjalp absolut Carolina godt på vej i hendes karriere. For igennem 70’erne og 80’erne var hun velkendt i Venezuela, for at være betragtede, som den bedst klædte kvinde i landet. Da familien senere valgte at flytte til New York, ville Carolina være modedesigner, og på trods af at hun ikke havde uddannelsen eller erfaring, fik hun meget snart succes med at skabe tøj til nogle af verdens mest berømte kvinder. Dette gav selvsagt et boom i hendes popularitet og karrieren var for alvor i gang.
I dag er hun anderkendt verden over, og respekteret for hendes evne til at skabe trends og se muligheder. Hun var en af de første til at bruge skulderpudder i trøjer, og det var nok de evner det spanske parfumeselskab Puig havde set, da de i 1980’erne opsøgte Carolina Herrera for at bruge hendes navn til en parfume serie.
Carolina Herrera parfumen blev skabt til kvinder tilbage i 1988, denne Eau de parfum afspejlede hendes æstetisk sans og havde noter af jasmin og tuberose. Siden da har Carolina skabt fantastiske skønne og stilfulde designs og hendes succes er forsat, hun åbnede sin egen butik i 1995 på Manhatten New York og siden da er det blevet til flere butikker rundt om i verden.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results