Cartier

I dag er navnet Cartier blevet et verdenskendt luksus mærke, et symbol på smykkedesign i høj karat og smykker af absolut højeste kvalitet. Et store designhus som Cartier nyder godt af deres brand og kan derfor forsætte deres succes i andre produkt serier.
Navnet Cartier er også indbefattet af luksus beklædning, dyrebare lightere, parfume og produkter som alle har vundet stor international popularitet. Derfor er det ikke overraskende at Cartier parfumer er blevet ganske vellidte. Disse dufte er sensuelle og meget velafbalanceret i deres noter dette gør Cartier Parfumer til noget helt specielt.

Viser alle 16 resultater

Cartier parfume – fra dyre smykker. bliver til elegante parfumer

Cartier er lig med fransk elegance og fremragende designs. Cartier parfume som er blevet meget populære er kendt for deres kreativitet, opmærksomhed på detaljer og et tidløst design som er blevet meget ikonisk. I mange tilfælde er parfumernes navne sammenlignelige med uret eller smykkekollektionen fra Cartier.
De eksklusive Cartier parfumer findes i kollektioner til både mænd og kvinder. Med et godt og velassorteret udvalg, finder man nemt en Cartier parfume, der passer til din personlighed og en parfume som ofte vinder en favorit plads. Hos Duft Dejligt har vi valgt et bredt sortiment af de lækre franske Cartier parfumer, se det herunder, så kan du også Duft Dejligt næste gang du skal ud.

Cartiers parfumer fuldender det stilfulde udseende med elegance

Foruden fantastiske smykker af høj kvalitet er Cartier parfume i dag, også en del af det store produktudbud fra Cartier. Det siges at en Cartier parfume er det “usynlige kvinde smykke” og for mænd et skjold af duftnoter som beskytter på en sensuel måde. Cartier har smykker, ure og parfume, der giver alt hvad du har brug for og bidrager til din daglige skønhed og det pæne stilfulde udseende.
La Panthère er stadig en klassiker i Cartier kvinde parfume, men søger du efter en mere unik duft fra Cartier? Skal du ikke snyde dig selv for at prøve Cartier Baiser Volé, som er en imponerende parfume. Det naturlige strejf af lilje øger parfumens fantastiske lidenskabelige noter og det fantastiske sensuelle udtryk denne parfume efterlader.

I Cartier kollektionen er du sikker på at finde parfumer som passer til dig og lejligheden. Vi kan anbefale at du ser nærmere på Baiser Voléd'Amour, navnet afsløre allerede forførelse, og er du mere til friske, sensuelle parfumer, som du kan bære ved enhver lejlighed, er Cartier Déclaration et rigtig godt valg.

Velkendt luksus fra smykker til luksus ure og verdenskendte parfumer

Cartier er et velkendt gammelt brand etableret i Paris. Det hele startede med en lille smedforretning og en smykkebutik i 1874. Da Louis-Francois Cartier overtog sin lærermesters smykkefabrik, begyndte det verdenskendte brand. I 1874 ville hr. Cartier nok ikke ligefrem have spået en fremtid inden for parfumeindustrien.

Håndlavede smykker tjente ham, hans første store succes. I 1859 blev der tilføjet ure til smykkekollektionen. Alle ure er producerede i eget regi og urene er i dag verdenskendte. Cartier er selvfølgelig, som alle andre større mærker, også bevidst om at forsætte den store succes, og derfor har de lancerede sit eget parfume sortiment. Cartier parfume er en luksus parfume med samme grundighed og pleje som alle andre unikke luksusprodukter fra Cartier.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results