Chanel

Chanel parfume blev skabt i 1921, og er siden vokset til et af de største brand. Nok det ypperste mærke, når man snakker Fransk mode. Det er uden tvivl et af de mest prestigefyldte og berømte modehuse i hele verden, alene historien er en fortælling af de få.

I mode branchen hvor mange navne har sin berettigelse, er Chanel nok et af de største navne. Mærket har med kæmpe succes skabt både tøj mode og de skønne Chanel parfumer. Grunden er uden tvivl deres fokus på kvaliteten, det eksklusive og ikke mindst sansen for designet. Det er 3 elementer som går igen i produkter fra Chanel, uanset om vi snakker tøj, accessoires eller Chanel parfume.

Viser alle 31 resultater

CHANEL PARFUME OG MODE

Mærket Chanel er et af de mest respekteret og anerkendte i hele verden. Der er mange grunde, men blandt andet fordi deres produkter både inden for tøj, parfume og kosmetik fremstår som tidsløse klassikere. Denne anerkendelse er skabt fordi modehuset igennem tiden, har fået helt store berømtheder til at reklamere for sig.

Chanel parfume er dufte skabt med stor succes, og nok derfor de blandt mange kvinde er blevet fortrukne dufte. Mange vil gerne  bruge samme Chanel parfume som de store stjerner. Både Marilyn Monroe fra 50’erne, Catherine Deneuve fra 1970 eller Nicole Kidman fra de tidlige ’00. Ja helt frem til nutidens talskvinde Audrey Tautou, mange kendte kvinder er vilde med Chanel. Det er uden tvivl et brand der er svært at undgå, og Chanel parfume har også været førende i mange år, når vi snakker parfume og fransk mode.

Kvaliteten er høj, prisen er ikke den billigste, men til gengæld får man en eksklusive elegance og luksus. Det er oplever i Chanel parfumer, som Chanel No. 5, Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme eller Chanel Egoiste.
Så vil du forkæle dig selv med ren luksus, så kig nærmere på Chanel parfume sortimentet hos Dufte Dejligt. For trods Chanel ikke er i den billige ende, kan du stadig spare penge på din Chanel parfume.

Chanel, dengang det startede

Det franske eksklusive design, har jo haft en begyndelse. Et brand er ikke blot født som et eksklusivt brand, heller ikke blot fordi det hedder Chanel. Det hele startede med den unge pige Gabrielle Bonheur Chanel, som blev født i 1883. Hun er opvokset i Frankrig og kendt som Coco Chanel.
Hun var bidt af mode, og allerede som 27 årig åbnede hun sin første hatte butik i Paris. Hendes hatte blev kendt som Chanel Modes, og de eksklusive og populære hatte, blev især kendt blandt datidens store skuespillerinder.

Denne interesse fra de kendte og velhavende, gav absolut Coco Chanel vind i sejlene. De mange kreationer af kvalitets hatte og hendes sans for eksklusive produkter, skulle vise sig at blive vejen til en verdensomspændende succes. Det var netop den succes, som hun formåede at udnytte i stor stil. Igennem de unge år af hendes liv, åbnede Gabrielle Chanel nemlig flere og flere butikker i Frankrig.

Gabrielle Bonheur Chanel gik ikke kun under navnet Coco Chanel, hun blev igennem tiden også betegnet som pioner inden for fransk mode. Hun blev også kendt for kontroversielle udtalelser som ”en kvinde som ikke bruger parfume, har ingen fremtid”. Hun skabte et budskab som uanset holdninger, fik solgte hendes Chanel parfumer af høj kvalitet.
Coco Chanel har altid haft høje tanker om sine kvalitets produkter og med god grund, for folk elsker dem. Derfor var det Chanels lykke da hun mødte russeren Ernest Beaux og de blev enig om at lave en signatur duft til damer. En signatur duft der skulle dufte som en kvinde, og femte prøve var den duft, som Coco Chanel var med til at vælge til den kendte Chanel No. 5, en kvinde parfume som stadig 89 år efter er verdens mest solgte kvinde parfume. Det må man kalde en succes for Chanel parfume.

Gabrielle Bonheur ”Coco” Chanel, var en respekteret og ambitiøs dame, hun var aktiv på Hotel Ritz helt frem til 1971, hvor hun døde i en alder af 87 år. Ifølge udtalelser skulle Chanel huset i dag, været drevet og ejet af Chanel Alain- og Gerard Wertheimer begge børnebørnene til den tidligere Chanel partner, Pierre Wertheimer.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results